Posted May 12, 2006 Da li je neko video neku prodavnicu u kojoj moze da se kupi Hammock-tent, a da nije predaleko? Moze u okolnim zemljama... nije bas najbolja slika, ali to ovako nekako izgleda http://www.hennessyhammock.com/images/lounger.jpg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2006 Pravo da ti kažem, meni deluje prilično neudobno, a i čini mi se da baš ne štiti od vetra... ja bih ipak radije u pravi šator Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2006 Hm, mislim da si nepravedno skeptican. Ovaj izum je udoban kao i svaka lezaljka, a kad se spakuje, nije veci od tvoje letnje vrece za spavanje Zapravo, da imam priliku, pruzio bi sansu ovome, i zato ko god da vidi ovo negde, javljajte... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2006 ? Pravo da ti ka?em, meni deluje prilično neudobno, a i čini mi se da ba? ne ?titi od vetra... ja bih ipak radije u pravi ?ator bas bi bilo zanimljivo spavati u ovome na vetru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2006 Aj na vetru, al zamisli recimo pljusak + vetar... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2006 Zamisli tornado, pa ti nece biti dobro ni u satoru :-D Uostalom, ne bih eksperimentisao da idem da kampujem po vetru i kisi na rasedu i klizishtu na obodu aktivnog vulkana koji kashljuca, i tako ... Elem,salu na stranu, ja sam stvarno rad da probam to, a od kise garantovano stiti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2006 E da znas da smo bas Marina i ja gledili neku emisiju na National Geographicu, ekspedicija u prasumu Nikaragve, i ljudi bas spavali u lezaljka-satorima!!! Super izgleda, i kad pomislis da te na takvom mestu stiti od svakakvih gmizucih stvorenja i vlazne zemlje, ipak mi to nadjacava problem vetra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2009 A što ne naručiš kad ga baš toliko želiš? Na linku koji si objavio postoji mogućnost naručivanja. Pa nam prenesi kako ti se pokazao u praksi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2009 Mi smo u vojsci koristili tu vrstu satora. Zvali smo ih Tarzanova kucica. Prednost: brzo postavljanje, pakovanje i tezina. Mane: spavanje samo na ledjima, samo za jednu osobu su (znaci devojka spava sama), hladnije nego u normalnom satoru i jedna od najsmesnijih ali i najvaznijih mana je da ne mozes da ga koristis ako na mestu gde zelis da prespavas nemas dva lepa drveta da ga zakacis. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2010 Nesto poslednjih dana smekam ovu opciju sa lezaljkama, sto zbog manje tezine i zauzimanja manjeg prostora u rancu to i zbog izbegavanja lezanja na zemlji. Posto imam problema sa ledjima zanima me koliko je udobno spavati u ovome vise dana za redom? Logicno je da je ovo hladnije nego sator ali da li je neko ovo koristio u kombinaciji sa onom termoizolacionom folijom "svemirskim cebetom"? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2010 Jako zanimljiva stvarchica----sad i mene zanima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2010 Evo ako jos nekog zanima na ovom sajtu je gomila saveta i analiza u vezi koriscenja hammock-a. http://hikinghq.net/hammock/hammock.html No, mene i dalje interesuje da li je neko od vas imao iskustva sa istima. Inace, kod nas sam ih nasao samo u GORI. Ferrinov za 5500din. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2010 S obzirom na cijenu koja je visoka i precjenjena navodi me nešto da razmislim o krađi kao najboljem načinu kupovine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2010 Pa imas vise opcija za to: 1. Usetas u goru i kazes: "uh, sad sam vido' Mont Everest tu iza coska". Dok oni istrcavaju ti lepo pokupis sta ti treba. 2. Bazajuci rano izjutra sumom ugledas jedan primerak i lepo ga uberes sa drveca. Ne zaboravi da onesposobis i istreses sadrzaj. 3. i najbolja! Zamolis baba-tetku da ti nastrika jedan. Salu na stranu, gledajuci po netu zakljucio sam da je cena tu negde i da mi se ne isplati previse da narucujem, a polovnih bas i nema. Ako ti nadjes jeftinije, javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2012 Hej ima i kod nas u zemlji ja sam kupio tu visecu mrezu za lezanje - hammock preko interneta sam nasao meni su super devojka i ja uzivamo, bio sam nasao prvo neku na bubljaku pa je pukla ali ove dve od te firme su super stvarno...mislim vidi se da je radjena kvalitetno od kvalitetnog kanapa...i dobio sam i kanap odma u kompletu onaj sto ide za vezivanje pa se nisam cimao puno to vezivanje ume da smara Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2012 Marcez, koliko ste je platili, ako nije tajna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2012 Hammock tent nije viseća mreža za ležanje, nego viseći šator Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites