Posted May 16, 200619 yr BEOGRADJANI , hajde da se skupimo u sredu i razmenimo fortografije! Da li vam svima odgovara dan?
May 16, 200619 yr aj nek bude kasnije uvece? al ja nemam sta da razmenim, mozete samo da mi date fotke
May 16, 200619 yr ja ne bih da miniram ali mislim da ideja i nije bas najsrecnija...jer svako od nas zeli da dobije slike a cd je jedan i sta onda? mislim da je bolje da se ipak slike postave na nekom linku i onda moze svako da uzme ono sto ga zanima. ne znam ...razmislite... ako je previse komplikovano onda ostaje to sto si predlozila, pa cemo ruka ruci.. :-D
May 16, 200619 yr Dostavite lepo fotke meni na CDu, a ja ih stavim na sajt, pa neka skida ko hoće i šta hoće...
May 16, 200619 yr fotki sveukupno sigurno ima preko 1gb tako da ces tesko staviti na sajt... mene posebno interesuje da skupim sve filmice sa fotoaparata i sa aleksandrove kamere, da izmontiram neku zajebanciju...
May 16, 200619 yr Author Ja sutra posle faksa mogu da sidjem do grada! Tada cu imati laptop tako da svi mozemo da ih stavimo u komp i odaberemo slike i rezemo! Znaci oko 2 sata bi meni bilo najjednostavnije, da ga ne bi vukao do kuce pa opet nazad do grada! Taman se nadjemo na picu i malo se zezamo ...........
May 16, 200619 yr sto da ne, ponese svako sebi prazan CD ili vise istih i nabaci s laptopa sta zeli reci kad i gde
May 16, 200619 yr Hajde u 14.00h kod fontane u Knezu! pa to je kod mog faxa, ne kod tvog sto se mene tice OK
May 16, 200619 yr Author Pagledam da vam ugodim! Koliko nas se nalazi? Ja imam kume jegulje telf i Marka sa Zutim Kacketom, ostavite mi i ostali koji zelite da dodjete! Pustite mi poruku na 064/15-39-886
May 16, 200619 yr Author Sada odlazim i verovatno necu imati prilike da se penjem za net do sutra uvece. Obavestite me ako ima nekih promena.
May 16, 200619 yr lako je vama skolarcima, mora neko i da sljaka..pu ' bem ti sljaku nista onda se vi lepo nadjite a ja cu se vec nekako snaci kasnije pozz
May 16, 200619 yr mislim da mogu stici oko 2 u grad, valjda me krvnici nece zadrzati previse, a jos ako odem na brzi, prebrzi 511...bog da me vidi! kuuuumeeeeeee, eto meeeeeeee! sa diskovima, naravno! :-D
May 17, 200619 yr nece me nesto ovo odvajanje mog istoriskog filma cu vam posaljem disci ostavte adrese na mail ili Kika ako se mnogo nije zapija sa Belgijanca ce donese ako stvarno ide za vikend u BG!!!!
May 17, 200619 yr zdr svima, neznam da li cu stici do 14h ali videcu da vam ostavim negde cd sa mojim slikama
May 17, 200619 yr onda hitam da u cetrnaest stotina budem kod fontane, nadam se da je ona na trgu. cya