Posted November 16, 2014 i meni je sve to novo....očekivao sam da će jedan forumaš pre mene uzeti kartu al on se ipak sjajno snašao.ja imam let 18.11 od 06:00kartu ću kupiti negde tamo...ne znam...ali kako postoji obezbeđenje, rampa.....videću kada stignem.....inače svakave kombinacije sam čuo.....od toga da su ušli kolima na P2 i da su platili samo 10€ i ovi ih pustili da izađu......pominje se i obližnji privatni parking......kako ostajem 12 dana ne bih se zezao sa tim. nepoznanica mi je da li ja prvo kupim kartu pa uđem ili ima mogućnost da po izlasku a bez prethodne kupovine, ja plaćam onoliko koliko sam i bio na parkingu.....u tvom slucaju , bice ti extemno skupo da placaš "po satu", resenje je pretplatna karta. Pisao sam ti i na privatnu poruku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2014 Zdravo ljudi. Ima li neko tu parking kartu? Ako je neko ima, neka se oseti slobodnim da me kontaktira Meni je potrebna u periodu od 8.12 do 10.12.Nije 100% sigurno, jer se jos uvek preracunavam oko troskova.A ovo mi je jedna od stavki... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2014 Koje su varijante od Beograda do aerodroma u Temišvaru?Jel ima redovnih autobuskih linija (nema ih na bas.rs) ili do Vršca, pa od Vršca do Temišvara?Kad polazi voz BG-Temišvar (jel 14€ povratna karta)? i koliko košta taxi od ž. stanice do aerodromahttps://www.google.rs/maps/dir/Timisoara+Railway+Station,+Strada+G%C4%83rii+2,+Timi%C8%99oara,+%D0%A0%D1%83%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0/%D0%90%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC+%D0%A2%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B0%D0%BD+%D0%92%D1%83%D1%98%D0%B0,+Strada+Aeroport+2,+307200,+%D0%A0%D1%83%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0/@45.7822282,21.2357593,13z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47455d651068e941:0xbddbc406372885b5!2m2!1d21.207631!2d45.750868!1m5!1m1!1s0x4745615425540145:0x692938564f322ef8!2m2!1d21.337778!2d45.809722!3e0ili ići Gea tursom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2014 kolko vremenski treba od bg ili ns do temisvara? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2014 sinoc sam se upravo vratio iz Temisvara.Zaista je sve jednostavno, osim možda puta kroz sam Temišvar ka aerodromu tokom noći....silni neki radovi se izvode u gradu, ulice koje su dvosmerne sada postadoše jednosmerne...navigacija sa najnovijim mapama mi je skroz prsla tako da sam je isključio....PARKING KARTU imam i važi do 18.12 , ako nekom treba neka me kotaktira.....Inače kada sam juče sleteo i trebao da krenem, prvo se mora dati karta za parking kako bi se izdala kartica za rampu.....i Rumun pokušava da me obrlati...kao ne treba ti ta karta više? na kraju se izvinjava tipa nisam znao da ćeš je još koristiti i slično......prevaranti......umalo da nadrljam za vinjetu.....u odlasku pošto sam krenuo iz BG u 00:30 nigde da kupim vinjetu...nema pumpe koja radi nigde...tek u Temišvaru kada sam stigao kupi na pumpi i to za 7 dana 3€ (pošto nema manja)....a sledeća je 30 dana i nešto mi je bilo isplativije da uzmem dva puta po 3€.U povratku omašismo jednu, pa drugu i na kraju izađosmo iz Temišvara...poče neki pljusak i stigosmo do granice bez vinjete. Prvo što je tražio je vinjeta......i tako.....koštala me je 10€ pošto sam mu otvorio novčanik a pre toga ostavio samo 10€ i čovek ih uze.......prvi put sam leteo ovom kompanijom i svim onima preko 185cm preporučujem doplatnu kartu u prvom redu za dodatni prostor za noge.....jeste da je let trajao 3 sata, ali sam se u oba pravca pošteno ukočio...... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2014 Idi begaj, ja maksimalno štedim, nosim besplatni prtljag, neću ni g da menjam 5 dana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2014 ako nekome treba parking u Temisvaru (do 18. decembra vazi kartica) neka se javi... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 pozdrav, ljudi nova sam na forumu, ali pokusala sam da iscitam sto vise postova na ovu temu. Putujem 17.januara za Bolonju iz Temisvara i imam problem kako da do tamo stignem. Naime, let je u 14:40 po rumunskom vremenu, a voz iz Vrsca stize u 12:20, tj. u 13:20 po rumunskom vremenu, sto nije bas dovoljno da stignem na aerodrom na vreme. Znam da gea i ostale agencije koje rade kombi prevoze ranije nisu imale dovoljno putnika za ovu relaciju pa je nisu ni radile, ali da li neko ima informaciju sta se desava sada? I palo mi je na pamet jos nesto, posto je 17.januar subota, znam da ima agencija koje rade izlet za Temisvar subotom, pa da li je mozda neko tako isao do Temisvara? da li je uopste moguce otici sa njima a ne vratiti se tog dana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 Dobra ti je ideja sa agencijom. Raspitaj se da li ide koja, kada stiže? Vozom kasniš sigurno, osim ako ne kreneš dan ranije pa tamo prespavaš. A Gea koliko znam vozi i dalje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 hvala! raspitacu se, videla sam na sajtu agencije travellino da ce oni raditi taj izlet 17. pa cu ih pozvati. Ima li neko iskustva sa njima? Ja sam isla na taj izlet jednom pre par meseci sa drugom agencijom, u 6 smo krenuli iz Beograda, i bili smo tamo oko 11-12 po rumunskom vremenu, koliko se secam, cekali smo duze na granici, tako da bi trebalo da stignem na vreme. Na kraju ostaje opcija da prespavam tamo, ali bih da izbegnem to ako mogu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2014 Ima vise agencija koje idu subotom, meni je let u nedelju i samo 1 ide nedeljom, jos da bude bas ta nedelja kad imam let Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2014 (edited) Da li neko putuje ranim letom 30/12 iz Temišvara? Jedno mesto u kolima bi mi značilo Edited December 21, 2014 by du-ki Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2015 evo ponovo se javljam, ako mozda jos nekoga zanima, zvala sam agenciju Travellino koja ima izlet 17.januara i moze se ici sa njima do Temisvara. Krece se u 5:30 iz Beograda a let mi je u 14:40 (po rumunskom vremenu). Trebalo bi da bude dovoljno da stignem? I imam jos jedno pitanje, ako je neko koristio autobus koji vozi iz centra do aerodroma, da li je vazeci raspored sa sajta aerodroma i da li ga postuju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2015 Stizes sigurno, bio sam dva puta u Temisvaru iz BGa, preko Vrsca, prelaz Vatin. Za aerodrom i bus ne znam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2015 Da li neko ima na aktivnu parking karticu za aerodromski parking u Temisvaru u periodu od 22.01. do 25.01. i zeli da je iznajmi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2015 (edited) Dobro vece svima. Trazim pametnu varijantu bez mnogo cimanja i presedanja iz Beograda za Temisvar 14.02. da stignem do 12h. Let je u 14.05. Povratak bi bio 17.02. posle 18h . Nikad nisam bila u Temisvaru i nemam predstavu ni orjentaciju. Najradije bih autom, ali letim sama pa su troskovi automobilskog prevoza i parkinga veci nego ceo povratni let. Ima li neko savet ili ideju kako da se organizujem Edited January 12, 2015 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2015 Da li ima neko mozda kartu za parking u periodu od 14-17 februara? Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2015 Pozdrav , letim iz Temišvra u maju pa sam razmisljao da se ovde napravi neki raspored ko kad planira putovanje da vidimo koji vremenski period parking karte je najisplativiji, mozda se dodgovorimo i da kupimo onaj od 9 10 11 meseci( nije rano za tako nesto verujte) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2015 Doputovao sam juče iz Rima preko Temišvara i u onom časopisu u avionu piše da postoji bus linija koja od centra Temišvara do aerodroma vozi za pola evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2015 Naravno da postoji:http://aerotim.ro/index.php?pg=autobuz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2015 Pozdrav , letim iz Temišvra u maju pa sam razmisljao da se ovde napravi neki raspored ko kad planira putovanje da vidimo koji vremenski period parking karte je najisplativiji, mozda se dodgovorimo i da kupimo onaj od 9 10 11 meseci( nije rano za tako nesto verujte)Ja kao sto rekoh putujem u februaru, ako se ne javi neko uskoro ko bi hteo da delimo parking kartu, vise mi se isplati da platim ortaku da me odveze i doveze... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 Ja kao sto rekoh putujem u februaru, ako se ne javi neko uskoro ko bi hteo da delimo parking kartu, vise mi se isplati da platim ortaku da me odveze i doveze... imam ja, pogledaj privatnu poruku... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 imam ja, pogledaj privatnu poruku...kada ti putujes Yogi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 kada ti putujes Yogija sam već stigao, kartica važi do 21. februara, nvicu treba od 14-17. februara, ako se svi uklopite još bolje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 Jel ima neko parking karticu od 16.02 do 23.02 za Temisvar. Ako neko planira putovanje posle ovoga termina neka se javi pa da uzmemo mesecnu kartu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites