Posted May 22, 200619 yr u cetvrtak, 25tog maja, svi peskire na rame! towel day http://www.towelday.kojv.net/
May 23, 200619 yr Ziv bio! Ako ima neko od Nislija, da se sprovedemo i mi do parka na Bulevaru? Utakmicu mlade reprezentacije sigurno gledam s peskirom, imace vise funkcija: navijanje, mlacenje, za brisanje suza radosnica...
May 24, 200619 yr E, ja sigurno dajem svoj doprinos, pa cu na vezbe iz projektovanja poneti peskir :-D Zaboravili ste da je sutra i Dan Mladosti . Idealno bi bilo da imam peskir sa Titovim likom
May 25, 200619 yr Author evo mene upravo iz hedonista, ok zurka, samo nas dvojica sa peskirima, samo jedna ipo zena je znala poentu! sutra sve da vas vidim sa peshkirima! pij
May 24, 200718 yr Vreme da se ozivi ovaj topic. Za dva dana, u petak, ponovo je towel day... NSadjani a obozavaoci Adamsa, skupljamo li se negde u pratnji svojih peskira?
May 24, 200718 yr Author meraklijo, koja je to fora sa tim ribama? nikad josh nisam koristio ovog smajlija, ali ovo je predivna prilika, nhf!
May 24, 200718 yr da da da nisam to na vreme video izgleda da sam glup jbg ne znam vam te interne fore
May 25, 200718 yr Kontam da ce biti žurka... Najveca u galaksiji: "Najveća i najrazornija žurka koja je ikada održana (održava se) sada je već zašla u četvrtu generaciju, a niko još uvek ne pokazuje nameru da ode. Neko je svojevremeno bacio pogled na sat, ali bilo je to pre jedanaest godina, a još uvek se ništa nije desilo. Nedavno je na nebu došlo do grmljavine i sevanja i počela je da kruži priča da se to vodi borba između flota nekoliko suparničkih kompanija za proizvodnju tepiha, ali ne treba verovati u ono što se čuje na žurkama, a naročito ne na ovoj. Jedan od problema, a on će se očigledno sve više pogoršavati, jeste da su ljudi na žurki ili deca ili unuci ili praunuci onih koji su prvobitno odlučili da ne odu kući, a zbog svega onog posla sa selektivnim razmnožavanjem i recesivnim genima to znači da su svi prisutni na žurki u ovom trenutku ili apsolutno fanatični posetioci žurki, ili mucavi idioti ili, sve češće i češće, oboje. " pa ko voli nek dodje
May 25, 200718 yr ahaahaahahaaaha pa nisam ni ja znala za to! genijalno! pa ljudi 'de je to Beogradsko okupljanje??
May 25, 200718 yr Author Mudrac je flurovao i glurao. Flolopovao je, gupao i vilomovao, a ovo poslednje je činio na naročito flupan način. Ko donosi pangalaktički grgolj blaster?
May 26, 200718 yr Autostoperski vodic kaze da pangalakticki grgolj blaster deluje tako kao da vam mozak rasparca kriska limuna u koju je ubacena velika zlatna cigla popijte...ali...vrlo pazljivo
May 26, 200718 yr Ја сам се богме ноћас налок'о пан галактичког гргуљ бластера, још осећам последице.