Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Marino, sestro slatka, svaka cas'! Jel se secas kad sam ti rekao ono ispred doma kad smo bili da ces jednog dana zavrsiti u Indoneziji? Naravno, ovo sam izmislio, ali zvuci lepo! Jos jednom, svaka cast i lepo se provedi! Donesi nam kuci znacku!

• Author

Grad nije nešto posebno interesantan, ali je pogodan kao baza za mnoge dnevne i višednevne izlete.

Znam, zato sam i pikirala na njega. Centralno rasporedjen. Matematicki um  ;D

• 3 weeks later...

Svaka čast ;) Da osvetlaš obraz nama koji ubuduće budemo hteli da idemo ;))

• 9 months later...

zdravo ljudi ja sam nova na ovom fprumu i vec mesec dana trazim informacije o ovoj indoneziji. da li ste u kontaktu sa tim ljudim a koji su tamo, sta kazu?

i onaj sajt mi je nesto jako konfuzan. ja bih se svakako sledece godine prijavila jer nisam sad u srbiji, ali bih volela da prikupim sto vise informacija.

pozdrav!!!!

• Author

Ja sam u kontaktu sa samom sobom u poslednje vreme... evo sta ja kazem...

vecina ljudi koje sam upoznala nema predavanja na fakultetu, samo putuju, zezaju se, pokupe stipendiju i uzivaju... doduse stipendija je mala i ako imas neki posao sa strane... odlicno...

ako stvarno hoces da ucish onda ides u Jakartu, u gradove oko Jakarte posto ministarstvo tamo vrsi kontrole univerziteta pa moraju da rade kao besni ili na Politehnical Negiri na Baliju...

skolovanje u Indoneziji je poprilicno lose... ja predajem analizu studentima 3. semestra studija matematike i predajem im ono sto sam ja ucila u 3. razredu gimnazije. Osnovno i srednje obrazovanje im je 12 godina kao kod nas... ali sta rade tih 12 godina, ne znam...

tako da sam ja odlucila da batalim stipendiju i Indoneziju i sledece nedelje se selim u KL posto sam dobila posao tamo

teg