Posted June 8, 200619 yr od 21.7-23.7.2006 na Fruskoj gori tacniji na Letenci odrzace se astro kamp.Sve sto vam je potrebno su sator,hrana i naravno da se pojavite tamo.Ostalo je besplatno..........predavanja,koriscenje teleskopa i takve stvari..............................................................................................pa ako volitde zvezde i ostala nebeska tela stvarno posto ih stalno pominjete,sada znate gde i kad
June 8, 200619 yr Hvala na informaciji, potrudicu se da dodjem jer nikad nisam bio na Fruskoj gori, a volim i zvezde? Imas li neki broj telefona gde se moze dobiti vise informacija? Doduse, prerano je, ali nema veze.
June 9, 200619 yr posto se socijalni aspekt podrazumeva da ce biti , ja da pitam jel ima neka tema kampa i ko to organizuje? kakva ce biti predavanja itd... posto sam ja isla dosta puta na slicne stvari, akcije, predavanja, posmatranja i uvek je bilo potpuno fenomenalno al stvarno, kraj jula, kako je moguce planirati toliko unapred?
June 9, 200619 yr Vidi : http://www.astronomija.co.yu/razno/osmatranja/venacavgust2001/nezaboravna.htm Mozda ti pomogne da se konachno odluchish. Ja sigurno idem
June 9, 200619 yr Odlichan povod da povedem goshcu iz Kanade na sator kamp... Satro kamp... Astor kamp... Kako god...
June 9, 200619 yr pa volela bih da budem dalje nego 100km od kuce u to doba godine ali, ako ne budem, onda cu da budem na astro kampu a posle mozemo svi zajedno negde na perseide, taman mi je u to vreme rodjendan pa da napravimo astro-travel zurku tim povodom :-D
June 10, 200619 yr jupi to mi zvuci jako zanimljivo a i nije u toku radne nedelje jer sam ja radnik udarnik tako da racunajte i na mene bas se radujem da se opet okupimo
June 10, 200619 yr Aj nadam se da cu i ja doci .. mada je juli daleko ... ja sam se nekad bavio astronomijom tako da ce mi dobrp doci da se potsetim necega!
June 12, 200619 yr Author vise o astro kampu mozete naci na www.adrb.org,ima tamo i jos drugih zanimljivih stvari
July 5, 200619 yr Woow blejanje u zvezde Pro?le godine je malo falilo da dam poslednji dinar za ćoroskop u Mercatoru. Zvuči primamljivo, valjda će kako se pribli?ava ovaj događaj, biti vi?e informacija ovde.
July 5, 200619 yr Ljudi iz astronomskog drustva Rudjer Boskovic idu na Goliju na skolu astronomije tako da na linku koji je putnik pomenuo mislim da nemozete da procitate o THE kampu na koji mi idemo!
July 6, 200619 yr Ljudi iz astronomskog drustva Rudjer Boskovic idu na Goliju na skolu astronomije tako da na linku koji je putnik pomenuo mislim da nemozete da procitate o THE kampu na koji mi idemo! Zapravo, ima dosta o tom kampu na Letenki, cak i kako stici tamo i sl. na: http://www.astronomija.co.yu/razno/osmatranja/letenka2006/letenka2006.htm i http://www.astronomija.co.yu/razno/osmatranja/letenka/kamp_na_letenci.htm Nego, ljudi, hocete li doci? Ja bih doveo tamo jednog Japanca...?
July 6, 200619 yr Koliko sam ja pohvatao do sada, ide bar 10 nasih ljudi, mozda cak nadmasimo i onaj upad na vece posveceno Tiboru Sekelju. Franzee vodi neki par Kanadjana, a ja verovatno jednog Svedjanina... bice internacionalno i veselooo :veselo
July 6, 200619 yr Znači i ovde veselo... :veselo :veselo Znam ja dva sazve?đa, s tim ?to ono manje ne mogu nikako da lociram :-D
July 8, 200619 yr Acketa ja sam 99,99% a kolko znam i irena, mala sestra, Dobrica, ... a nadam se i vecina ljudi sa Trema! Jedva cekam da vas vidim ... samo ... ja i dalje nemam sator ... dajkle Jeguljo ... rezervisao sam mesto u tvom satoru za cetvoro!
July 8, 200619 yr ej kiko, ima neki satori za dve osobe za 900dinara u Interexu (ostalo 7 komada) a isti takvi od ponedeljka i u Nani. Mislim da se isplate za te pare, pa pogledaj ja sam uzeo evo jedan danas
July 8, 200619 yr Tamo na sajtu pise da bi bilo pozeljno da buduci ucesnici najave svoj dolazak. Mislim da bi to trebali da uradimo, da se ne uplase kad im preplavimo kamp.?
July 9, 200619 yr ima neki satori za dve osobe za 900dinara u Interexu Koliko su teški? Ajde molim te pogledaj da li piše. Baš bi mi trebao jedan jeftin šator.
July 9, 200619 yr e da, bio sam danas u Interexu za neku drugu stvar, i svi su se vec prodali! tako da, aj se nadamo da ce da nabave jos, uskoro
July 11, 200619 yr dajkle Jeguljo ... rezervisao sam mesto u tvom satoru za cetvoro! ali...ali...ali...ja mecu biti tu! no, ako bude slobodan sator, posudicu vam ga, pod uslovom da ga pazite.
July 12, 200619 yr jer sam u puli! mogu da odlozim za dan, dva...ali toliko! kika, batali kamp, vidis da svi idemo u istru...dodji tamo. ima i motovun i seaspalsh i kojesta jos! ajde!