July 23, 200619 yr Heeeej dobri ljudi! Nadoknadio sam prvi deo nedostajućeg sna, a uskoro ću i drugi... hteo sam samo da ka?em da je i meni je bilo jako opu?teno i prijatno. .gif' alt='::'> U?ivao sam i drago mi je ?to sam upoznao jo? neke članice i članove Kluba putnika Srbije - sveta - svemira. Sjajni ste! Čestitke za na? tim na kvizu koji nas je dostojno predstavio i za dru?tvo iz Ni?a... vidimo se za dve nedelje. Ako sam nekog ugnjavio vicevima o Lalama - izvin'te. Do sledećeg susreta...
July 24, 200619 yr E pozdrav i od mene.... E ljudi ja neznam sta da velim... SUPER STE!!!! bilo mi je fenomenalno... jako ste pozitivni nezalim ni trenutka provedenog sa vama.... Ako postoje jos neke formalnosti oko uclanjivanja recite mi da obavim i to jer zelim da budem deo vaseg VESELOG durstvanceta... Do skorog vidjenja, pozdravljam vas sve... .gif' alt='::'> u potpisu aston
July 24, 200619 yr Pa Kelso vidim da ti se dopao nadimak bas mi je drago zbog toga! nema vise formalnosti od sada si i ti putnik namernik i dobro dosao u klub pozdrav
July 24, 200619 yr Dobrodosao, Kelso, najbolji bacacu frizbija! Jesu li Flekica i Matrix nadimci Olje i Marije? Izbacicu neki tekst za koji dan, videcu sa Asketom i Francijem (Franci, ako ti je malko usvrljano ime na posteru, to je zbog mene, intervenisao sam da necu da primim poster u vase ime sa nepravilnim prezimenom ) kad mi recenziraju verziju. Ekipa je "pusti me da vrisnem" i jedva cekam naredne susrete
July 24, 200619 yr pozdrav omu da da Marija i Olja su matrix i flekica ako nemaju nista protiv meni su se svideli ti nadimci koje im je mislim Bojan dao ili ko vec nije ni bitno :-D
July 24, 200619 yr Meni su se svideli i nadimci i osobe nosioci nadimaka Pokazani duh ih apsolutno svrstava medju nas , ako im to imponuje
July 25, 200619 yr hvala na lepim recima imponuje! nadam se da cemo se uskoro ponovo druziti bilo mi je zadovoljstvo... treba dazahvalim ireni za nadimak... HVALA IRENA!!!!!!!!!!!
July 25, 200619 yr eh eh dragi mali Kelso nema na cemu bilo mi je zadovoljstvo vidimo se svi uskoro sigurna sam vec sam nacula neke predloge :-D pozdrav svima ps slampy da li si nasao nesrecnog izgubljenog kineza?
July 25, 200619 yr Omu je zaboravio da iznese ovde mudru misao koju je iskrojio na auto-putu Nis-BG kad smo kretali na kamp. Citiram ga: We will hitch-hike to find the stars, and then we will hitch-hike the stars to find ourselves. hahah opet sam omasila covek je japanac sta cu kad su meni svi kosooki isti? :-D Japancu se ocito nije dopalo visecasovno pesacenje po jakom suncu i vrelom asfaltu tokom svoje turisticke posete, ali sta da radim - sam je hteo da radi nesto, kad vec nije imao sta na kampu?
July 26, 200619 yr Slumpy, nameravao sam da to ubacim u tekst o kampu, ali ti hvala na podsecanju! A i nisam hteo da je namecem kao nesto sto je mozda postkampovska reminiscencija.
July 28, 200619 yr Uze mi rec iz usta! 2 late! U svakom sl - valjda sa razlogom ocekujem dobro napisan izvestaj, makar dobar kao onaj sa Trema!
July 28, 200619 yr Ej stepho ... el si ti THE stepha? Pa brate treba vise da se drusis samnom pa neces da kasnis!
July 29, 200619 yr e drugari... vid vako... evo slika sa mog fotoaparata... nema ih nesto mnogo i s obzirom da nisam imao pojma gde inace kacite slike ja sam to bacio na moj sat evo vam link... http://www.milansijakov.com/letenka.html dakle ovo nije zvanicna prezentacija astro kampa neg samo moj foto aparat... pozdrav svima
July 29, 200619 yr zahvaljujem! mastovito i originalno...svidja mi se :-D dvorac je caroban, zaista! pozz
July 29, 200619 yr Ispade da sam ja mutan coek Ali ... za neke slike moram da kazem mmmmmmm a vi provalite za koje!
July 29, 200619 yr ja znam ja znam al necu da ka`em jer moze doci do internacionalnog rata .gif' alt='::'> hehehe