Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

malopre videh bilo na drugom dnevniku RTSa o low cost kompanijama kao ko koci njihov dolazak i slicno.....i neki lik koji je rekao kako radije leti za 30-50eu iz temisvara nego za 5-6 puta vise iz bga........bilo je u fazonu za low cost kompanije i jat se nigde nije pominjao ;) tako nesto treba i nama.....ako je rts to objavio u dnevniku mozda ima nade ;)

Pozovemo Nikija Laudu i napravimo intervju sa njim :P I badze iz ostalih low cost kompanija. Pre bi oni dosli nego direktor JATa. Pozovemo ih kod nas i o svakoj kompaniji reportaza. Kontam da bi sigurno poslali nekog posto je njima od koristi da dodju ovde.

Ja mogu da branim boje KPS-a ako treba...  :banana:

imam vizu do kraja oktobra a 10.10. se vracam sa Sardinije pa sam odmah posle toga slobodna, mislim, vikendima.

;D

A ne bilo mi teshko da i posle toga izvadim vizu.

;D

Ja mogu da branim boje KPS-a ako treba...  :banana:

imam vizu do kraja oktobra a 10.10. se vracam sa Sardinije pa sam odmah posle toga slobodna, mislim, vikendima.

;D

A ne bilo mi teshko da i posle toga izvadim vizu.

;D

a da mi skupimo te pare i kupimo? :) koliko ima uopste beogradjana u akciji? da se skupimo u nedelju recimo da skupimo pare i da karte kupimo u ponedeljak da ne poskupe :) a od ostalih cemo da otmemo kasnije :P

Misa Brkic, je po momo misljenu pravi novinar koji bi se upustio u predlozenu avanturu.

Ubr danas je Sky proglasio bankrot.

Ubr danas je Sky proglasio bankrot.

Losa vest za evropski low-cost. Velika je steta da jedna od vecih i pravih low-cost kompanija (cenovno i uslugom u potpunosti je opravdavala ime niskobudzetna) danas bankrotira. Kao da opada konkurentnost na trzistu, sto nadam se nece dovesti do negativnih posledica po nas - putnike.

Procitao sam temu i posle svega se namece pitanje: Sta bi ste vi odgovorili novinaru da ste direktor JAT-a? ...Istinu?... pa, ne bas...

Oni koji su protivnici low-cost-a imaju pricu kako se sve naknadno placa. Postoje brdo clanaka, knjiga, video klipova na youtube-u koji ismejavaju low-cost i Ryanair s' temom kako kupite jeftino kartu, ali vas posle oderu za svaku sitnicu ("samo sto vam vazduh ne naplate"). Oni, medju kojima je i prozvani gospodin direktor, imaju neki interes da to rade i iznose neku polu-istinu. Prava istina je da kod low-cost-a nista ne placate sto ne koristite i sto ne zelite, sto nije slucaj kod obicnih avio kompanija.

JAT je drzavna kompanija koja posluje sa gubitkom. Opstaje tako sto je mi, poreski obveznici, sufinansiramo. Prakticno mi placamo JAT-u, a ne letimo. Sto manje ljudi leti JAT-om, toliko cemo ga vise mi finansirati, a manje oni koji lete. Dolazimo do zakljucka da ne treba voditi anti-kampanju protiv naseg JAT-a.

Idealno bi bilo da se JAT privatizuje ili bankrotira pa da ga skinemo sa naseg novcanika. Dolaskom pravog low-cost-a u Srbiju, mogucnost za opstanak JAT-a je samo u domenu teorije.

Procitao sam temu i posle svega se namece pitanje: Sta bi ste vi odgovorili novinaru da ste direktor JAT-a? ...Istinu?... pa, ne bas...

Oni koji su protivnici low-cost-a imaju pricu kako se sve naknadno placa. Postoje brdo clanaka, knjiga, video klipova na youtube-u koji ismejavaju low-cost i Ryanair s' temom kako kupite jeftino kartu, ali vas posle oderu za svaku sitnicu ("samo sto vam vazduh ne naplate"). Oni, medju kojima je i prozvani gospodin direktor, imaju neki interes da to rade i iznose neku polu-istinu. Prava istina je da kod low-cost-a nista ne placate sto ne koristite i sto ne zelite, sto nije slucaj kod obicnih avio kompanija.

JAT je drzavna kompanija koja posluje sa gubitkom. Opstaje tako sto je mi, poreski obveznici, sufinansiramo. Prakticno mi placamo JAT-u, a ne letimo. Sto manje ljudi leti JAT-om, toliko cemo ga vise mi finansirati, a manje oni koji lete. Dolazimo do zakljucka da ne treba voditi anti-kampanju protiv naseg JAT-a.

Idealno bi bilo da se JAT privatizuje ili bankrotira pa da ga skinemo sa naseg novcanika. Dolaskom pravog low-cost-a u Srbiju, mogucnost za opstanak JAT-a je samo u domenu teorije.

klanj::