Jump to content

Featured Replies

Posted

Prebačeno sa druge teme...

Ima jedna sjajna manifestacija 'Jezero puno Čuda' koja se održava po drugi put, u nedjelju, 13 septembra, u Virpazaru i okolnim mjestima.Citiram:

'Sarajevski bend Letu štuke će 13.09. na veliku radost svih fanova nastupiti u Crnoj Gori u Virpazaru u sklopu 2. Festivala prirode i kulture- “Jezero puno čuda”, koji će se održati 13. septembra na nekoliko lokacija na Skadarskom jezeru.

Festival ima za cilj predstavljanje kulturnog i prirodnog nasleđa, turističke ponude i lokalnih zajednica Skadarskog jezera.

U okviru festivala biće organizovane brojne promotivne aktivnosti: vindsurfing i kajaking, takmičenje u sportskom ribolovu, biciklistička tura iznaneđenja, letovi balonom, malim letelicama i zmajem iznad Skadarskog jezera, pešačka tura, posmatranje ptica, slikarska kolonija u Virpazaru, izložba lokalne zajednice Skadarskog jezera - domaća radinost, suveniri, krstarenja...

U muzičkom delu programa, koji će biti organizovan u Virpazaru nastupiće DJ Chevalier /Fluid drum od 18h i podgorička grupa Krug od 19h.

Posebni gosti festivala, koji će nastupiti od 20 sati, biće sarajevski bend „Letu štuke“, koji uvek obećava dobru svirku i još bolji provod. Ulaz  na koncerte je besplatan.'

Da dodam, sve je besplatno osim letjenja zmajem i malim letjelicama, krstarenje malim brodom je 3 evra, a ručak ili večera, u restoranu na jezeru , kompletan meni, je od 7-12 evra.

Ako je neko zainteresovan , evo ima poziv da dodje u Podgoricu. Za spavanje je pomalo nezgodna situacija, ali možda bude neko mjesto i kod mene:).

Naravno sve i da ne uspijem da obezbijedim smještaj, svakako mogu da budem dobar domaćin i da vas provedem kroz Podgoricu i Virpazar.

Veli đed Mikan samo još da vrijeme posluži, kaže da osjeća promjenu vremena u kostima.......Kaže.......biće kiše....

Neko mi je savjetovao da neke od mojih poruka prebacim na ovaj post.

Zahvaljujem panonskom koji se, daleko više nego ja, postarao da šira javnost dođe do informacija o ovoj lijepoj manifestaciji.

A sada da dodam update koji je isti kao u dijelu 'Trice i kučine'.Još uvijek nije kasno tako da....evo ide citat:

'Gledao sam vremensku prognozu, neće biti kiše u Podgorici u nedjelju, i uspio sam da nadjem smještaj za dvoje ljudi, tako da poziv još važi, ali osnažen  ;D.

Ovo bi bio moj jubilarni prvi put u pružanju utočišta poštovanim mnogostradalnoputeščevstujućim drugovima i drugaricama :D, pa mi je nekako milije da to bude neko domaće čeljade sa KPS, nego neko sa CS iz inostranstva.

Ostajte mi svi zdravo i veselo, i javite se ako ste raspoloženi za izlet u nedjelju 13.09. (u pitanju je Virpazar)'

Pozdrav i Dobrodošli