Jump to content

Featured Replies

Ja cu ici u petak, jedino sto mogu preporuciti je POP UPS, mlad bend iz Sombora, sviraju neki slatki pank...

Ajd ako budeš u prilici u subotu napiši kakva je ponuda vina i uopšte atmosfera, premišljam se da li da idem u nedelju.

Ja se nesto razmisljam da zapalim veceras... imam auto... samo me treba ubediti... ali ne bih se vracala za Beograd vec bi ujtru isla za Zrenjanin pa za Kikindu tako da oni koji bi isli samnom bi morali da nadju prevoz nazad!

;D

• Author

E drustvo, ako neko ide u subotu u Vrsac iz Novog Sada kolima, mogli bismo da podelimo troskove. Kontam da ce me jeftinije izaci nego da idem busom.

Isao bih negde oko 6-7 popodne ili kasnije, pa ako neko ide u to vreme, nek javi. Hvala unapred!  :)

Bio i ja u nedelju, uistinu vašar :-) Mnogo je bolja bila ponuda grožđa nego vina! Osim 'Vršačkih vinograda' bilo je svega 4 štanda sa malim proizvođačima, a od ta 4 samo na jednom je moglo da se degustira vino. U nadi da ćemo se dokopati nekog vina krenuli smo na 'Put vina' koji traje 2 sata od čega se preko sat vremena provede u autobusu. Ne znam ni ja kako smo skapirali da ćemo obići i 2 podruma malih proizvođača, tek ta 2 podruma su bili podrumi 'Vršačkih podruma' gde se degustira 7 njihovih vina uz malu priču o istorijatu vršačkog vinarstva. Čini mi se da su vinogradarski pejzaži najvredniji deo puta vina.