Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ja i ortak planiramo da idemo u Keniju sledece godine na izvidjacku smotru, fazon je sto vecina ljudi koja ide tamo hoce da ide avionom i da plati 700 evra kartu. Sigurno postoji jeftiniji nacin da se dodje do Kenije. Jedino sto je vazno je da tamo stignemo zivi i zdrav ;D, potrosimo sto manje para i da vidimo sto vise usput. Otvoren sam za sve predloge :kamp:

Airarabia (airarabia.com) leti od Istanbula do Najrobija. Evo ja vidim povratnu kartu (stavio sam nasumično - odlazak krajem septembra, povratak krajem oktobra) po ceni od 357 evra, uključujući i takse.

U kopnenoj varijanti do tamo i nazad, mislim da može da bude samo skuplje od toga.

• Author

super, hvala za informaciju.

jel neko isao u keniju iskustva drugih bi bila jako korisna. sta poneti cega se cuvati i tako

AirArabia leti od Istanbula do Sharje samo do kraja Oktobra. Nakon toga nema vec ta relacija.  :cry22: Izgleda da su Istanbul ostavili samo za Maroko.

Ali ima iz Atine, i cena je slicna, tj. skoro ista.  :pivoooo:

Ok, sada sam proverio otep, i vratili su u schedule Istanbul-Sharjah.

Ali ima dve varijante iz Istanbula i iz Atine.

• 8 years later...

Sto se tice karata , iz Amsterdama do Najrobija moze da se nadje od 500 - 700 Eura, inace posetiti Mobasu i Masai Maru obavezno. Najrobi je jako prljav, uvece ima dosta prosjaka na ulici koji su jako nasrtljivi. Inace u toku su protesti na ulicama zbog predsednickih izbora, policija upotrebljava i oruzje, OPREZ.

Jesi se nadovezao na temu staru 8 godina, ali nema veze, da dopunim. 

Mesecima je bila promocija saudia airlinesa (možda i dalje traje, ne znam sada) iz Ženeve za Najrobi, za oko 200 eura povratna. Nas nekoiko kupili karte i nismo ni otišli :smile: 

Jesi se nadovezao na temu staru 8 godina, ali nema veze, da dopunim. 
Mesecima je bila promocija saudia airlinesa (možda i dalje traje, ne znam sada) iz Ženeve za Najrobi, za oko 200 eura povratna. Nas nekoiko kupili karte i nismo ni otišli :smile: 

Sto (niste otisli)?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Ukratko, ovako nešto :smile: 

.

1J2q49v.png

Mada nije ni taj jedan otišao, od 5 kupljenih karata. Na brzinu bez nekog informisanja je kupljeno (mada je kao što rekoh promocija karata trajala posle još dugo) i većini je bilo preskupo koliko bi tih 20ak dana ispalo, npr šta ćeš tamo a da se ne ide na safari, a to je 200-300-400$ dan. 

Ali osnovno, tada su baš bili izbori, pa neredi u Najrobiju nakon toga. plus saveti od par ljudi odavde koji žive tamo u fazonu 'jeste li sigurni da hoćete da dolazite..' ..   i tako, odustasmo svi