Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 8 months later...

:clap:Divno!!

• 4 months later...

Neverovatna slucajnost da sam je danas primetila na putu za BG., i uz to se raspitivala se o njoj. Evo me veceras na sajtu i dobih informaciju iz prve ruke..Ima neka duhovnost..ili sta vec u Sremskim Karlovcima...Hvala na lepom i poucnom tekstu!

• 2 months later...

kapela gospe od mira sad je renovirana pa jes lepse izgleda. treba je sad videti.

• 2 months later...

Već neko vreme razmišljam da idem u Sremske Karlovce. Ovaj tekst sto sam pročitala je super i več sledečeg vikenda idem da vidim kapelu mira.

• 1 month later...

EVO DANAS I MINISTRI POSETISE KAPELU MIRA.RENOVIRANA JE ZAISTA LEPA.

• 4 months later...

Ja sam nedavno nakratko posetio S.K. i nisam uspeo da nadjem tu kapelu.

Ceo centar sam pretrazio i nisam uspeo da nadjem, posle sam video neku mapu i krenuo ka njoj i opet je nisam nasao. Mora da je na nekom brdu?

• 3 weeks later...

Pa sto, covece, nisi nekoga pitao? Eto ti dobar razlog da ponovo dodjes u Karlovce. Da li si bio u muzeju pcela? U prvoj Srpskoj gimnaziji..?

Da li si bio u muzeju pcela?

Zvuči zanimljivo, je l' mogu kratke smernice?

Da li si bio u muzeju pcela?

Zvuči zanimljivo, je l' mogu kratke smernice?

Stvarno Pedja gde je to? Ni ja nisam znala da postoji.

• 5 months later...

Капела Мира би требала да се претвори у Музеј, или слично, има на све четири стране врата, раније су једна врата (турска) била зазидана,па су ту римокатолици ставили некакав иконостас, сада тамо постоје клупе, а округли сто су сколонили, СРАМОТА! Византијског је стила, розори еннглеског(готичкг), римокатолици тврде да је њихова , али нема уопште поузданих записа , нити документа, већ се позивају на кнеке скорашње усмене и , књиге некиј хкатолика. треба пресиспитати статус и отворити за све!

• 9 months later...

Kapela mira je i sada dostupna svima koji žele da je pogledaju, ona je jednostavno spomenik kulture bez obzira da li u njoj bogoslužja održavaju katolici ili pravoslavci.... Nadalje, Kapela Mira ustvari nije replika šatora ili drvene barake u kojoj su se održali pregovori između Svete lige i Turske, nego svetište posvećeno događaju po kojem je nastao mir na ovim prostorima, bar što se Turaka tiče.

• 1 year later...

Neverovatna slucajnost da sam je danas primetila na putu za BG., i uz to se raspitivala se o njoj. Evo me veceras na sajtu i dobih informaciju iz prve ruke..Ima neka duhovnost..ili sta vec u Sremskim Karlovcima...Hvala na lepom i poucnom tekstu!