Posted March 29, 200718 yr Objašnjenje ove sekcije, i ujedno prvi članak. Kratko teoretisanje o saznajnoj funkciji putovanja i ideji istraživačkih putovanja. Autor: Lazar Pašćanović Pročitajte ceo tekst
March 5, 200817 yr Mislim da je ovo fantasticna ideja!Ja sam licno upoznala mnogo obicnih neobicnih ljudi svuda unaokolo koji zasluzuju prostor u mome srcu i mojim secanjima!Kako ja da ostavim moj putoskop na ovoj strani?Volela bi da vam pisem o narodu Shona,Xkosa,Zulu....al je lep ovaj svet!..al se bas nesnalazim sa kompijuterom!!
November 20, 200915 yr e ovako nesto sam trazio....i evo ga, idealno mesto za dobre price i novo lice Evrope i sveta
July 14, 201114 yr ovo je odlicno, tek sad otkrivam sajt. Jedan portugalski pisac (ne secam se koji, na zalost) je rekao: "Tudo o que sou, fui na viagem" otprilike> Sve sto jesam, bio sam na putovanju. Mislim da ova recenica odlicno sazima ideju o sirenju vidika i bogacenju duha koji su, prema mom misljenju, najlepsi suvenir koji donosimo sa svakog putovanja.