Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo nas u Istanbulu! Danas krecemo ka Crnom Moru, da malo procunjamo po zanimljivim gradicima i seocima na obali... pridruzile su nam se Darja i Asja iz Moskve. Nego, da zloupotrebim gostoprimstvo ovde u Stambolu i dodam jos par slika u blog...

rocks.jpg

tzv. "pidgeon rocks" - Liban

------------

pust.jpg

pustinja! istocna Sirija

------------

kaktus02.jpg

shuma kaktusa - Damask

------------

ant.jpg

zalazak sunca - Antalija, mediteranska obala Turske

------------Pročitajte ceo tekst

Daj postavi i neku sliku Darje da je i mi vidimo. :)

Prva slika ostavlja bez daha...

Svaka cast, majstore.

Samo nadam se da ces - kad se vratis i nadjes lufta - sesti i polako sklopiti detaljniju i jasniju pricu kakvu ovakva tura zasluzuje. Ja sam vec razmisljao da malo izbrauzujem Tursku na prolece pa bi meni ta prica narocito dobro legla. Pa ubacis neku mapu, pa na mapi iscrtas kud ste prosli.

Vidim na sajtu da si dosta proputovao i da umes da pises. Covece, greota je da od toga ostane samo po par recenica, da toliko iskustvo ode u vetar.

Otkrovenje. Vanserijski hike. I bila bi steta da se prica o takvom tripu svede na nekoliko zanimljivih, ali sturih, onakoUProlazu postova. Nadam se da ces - kad se utisci slegnu i dodjes do lufta - sesti i natenane nam ispisati gde si to sve bio i kuda si prosao, opisati jos zanimljivih segmenata puta (a sigurno ih ima krs), aploudovati poneku maalo detaljniju mapu da bolje ispratim pricu i obaska ispisati niz korisnih tehnickih detalja koji bi koristili nekom ko resi da fura tamo. Recimo meni ;-).

veliki hajkerski pozdrav

Dragan

E, izvinjavam se zbog dupliranja poruke. Posto 3 dana od postovanja prve poruke nisam dobio ama bas nikakav feedback od servera, pomislio sam da je poruka jednostavno nestala u akciji, pa sam je ponovo ispisao. Jedan primerak slobodno brisite ;-)

Dragan