Posted March 28, 2011 Dobro deluje na sajtu, sad kakav je kvalitet u praksi i koja je cena pitanje je. Vrlo moguce da bi te odrali za jedan primerak. Meni je devojka Tajlandjanka pa mi je kartica tamo odstampana, rade sta god hoces - vozacke dozvole, licne karte, jedino za pasose ne znam da li bi radili bas da udjes u radnju i pitas, ali sam siguran da i to moze za pravu cenu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2011 Konacno mi je stigla falsifikovana isprava iz Tajlanda i mogu reci da sam vrlo zadovoljan, izgleda kao original, ima ugradjen cip, dve magnetne trake, odstampan barkod. Cena je bila 3000 bahta, oko 100 australijskih dolara posto narudzbina nije iz kataloga vec je customised za samo jednu musteriju. Nije malo, ali s obzirom da ce mi se isplatiti 8-9 puta toliko, vredi. Evo ovde kratak tekst o tome: http://www.cnngo.com/bangkok/none/fake-ids-bangkok-137142 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2011 Konacno mi je stigla falsifikovana isprava iz Tajlanda i mogu reci da sam vrlo zadovoljan, izgleda kao original, ima ugradjen cip, dve magnetne trake, odstampan barkod. Cena je bila 3000 bahta, oko 100 australijskih dolara posto narudzbina nije iz kataloga vec je customised za samo jednu musteriju. Nije malo, ali s obzirom da ce mi se isplatiti 8-9 puta toliko, vredi. Evo ovde kratak tekst o tome: http://www.cnngo.com/bangkok/none/fake-ids-bangkok-137142 Dao si 70 evra za fejk press karticu!? Ja sam svoju napravio sam za 100dinara i radi isto kao i tvoja, tamo gde neće da te puste za dž nije bitno kakvu karticu imaš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2011 Nije u pitanju plastificirana press kartica, nego plasticna studentska kartica. Treba mi na plastici, ali nemam stampac za to. Hocu da pribavim studentsku karticu da bih kupovao jeftinije karte za lokalni prevoz. Ja sam diplomirao, pa bih skenirao karticu drugara, izmenio sliku i podatke i odstampao. Kartica ima 2 magnetna dela pozadi i hologram, ali za svrhe prevoza je to nevazno, kontrolori samo pogledaju karticu spreda, a na tom prednjem delu nema nikakve zastite. Zivim u Australiji pa bi mi ovakva kartica ustedela oko 700 dolara godisnje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2011 Treba mi na plastici, ali nemam stampac za to. Hocu da pribavim studentsku karticu da bih kupovao jeftinije karte za lokalni prevoz. Ja sam diplomirao, pa bih skenirao karticu drugara, izmenio sliku i podatke i odstampao. Kartica ima 2 magnetna dela pozadi i hologram, ali za svrhe prevoza je to nevazno, kontrolori samo pogledaju karticu spreda, a na tom prednjem delu nema nikakve zastite. Zivim u Australiji pa bi mi ovakva kartica ustedela oko 700 dolara godisnje. U tvom slucaju se isplati kupiti i stampac za kartice... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2011 Treba mi na plastici, ali nemam stampac za to. Hocu da pribavim studentsku karticu da bih kupovao jeftinije karte za lokalni prevoz. Ja sam diplomirao, pa bih skenirao karticu drugara, izmenio sliku i podatke i odstampao. Kartica ima 2 magnetna dela pozadi i hologram, ali za svrhe prevoza je to nevazno, kontrolori samo pogledaju karticu spreda, a na tom prednjem delu nema nikakve zastite. Zivim u Australiji pa bi mi ovakva kartica ustedela oko 700 dolara godisnje. U tvom slucaju se isplati kupiti i stampac za kartice... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2011 NatašaZ me je zamolila da joj pomognem oko lažne press kartice. Napravio sam jednu finu karticu i tutorijal kako sami da je kod kuće izradite. Skinite kompresovni fajl sa http://rapidshare.com/files/456780634/press_BelgradeNEWS.zip. Otpakujte ga nekim programom za to (recimo http://www.7-zip.org/ ). Imate tu sliku koja se zove ,,press card BelgradeNEWS`` nju nabacte na usb fleš, idite u fotokopirnicu gde štampaju u boji na nekom finijem papiru. Zalepite svoju fotografiju. Dodatni efekat koji potvrđuje originalnost je pečat ili srebrna nalepica preko slike, to lako možete uraditi tako što ćete kupiti neku svetlucavu dečiju sličicu u prodavnici i iseći na pravu veličinu. Bilo bi jako dobro da je plastificirate jer onda dobije onaj pravi ,,original`` izgled. Na vrhu probušite rupu onom kancelarijskom bušilicom za papire (imaju je verovatno u kopirnici) i okačite je na traku za oko vrata. I imate super press karticu! U folderu koji ste otpakovali na početku možete naći još i zipovan fajl ,,press-card-u-xcf-formatu.zip`` tu vam se nalaze prednja i zadnja strane press kartice u .xcf formatu. Pa ako želite možete da promenite šta god hoćete u GIMP-u ( http://www.gimp.org/ ) ili bilo kom programu koji podržava taj format. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2011 Hej, hvala puno na ovom linku! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2011 Nije u pitanju plastificirana press kartica, nego plasticna studentska kartica. Jeste, kartica je slicna kreditnoj kartici, plasticna je, spreda ima cip, a pozadi dve magnetne trake. Tajlandjani su sve odradili po PS-u. Stampac bi se isplatio kada bi bilo makar troje ljudi zainteresovano za karticu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2011 moze novi link ovo je isteklo na rapidshare? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 Ajde ako neko zna neki sajt za free hosting sa neograničenim download-ovima nek mi javi. Tražio sam po netu i koliko sam skontao svima je ograničeno na 10-20 skidanja. Ajd dok to ne rešimo šaljite mi mejl adresu privatno pa ću ja vama poslati na mejl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 Probaj fileden.com ja tamo cuvam neke svoje stvari Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 Hej, hvala puno na ovom linku! Unassigned file limit of 10 downloads reached. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 Nisam ni ja uspela nista da uradim, valjda cemo pronaci neko resenje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 Evo našao sam neki obećavajući sajt. Kažu da mesečno imam 5GB protoka, što je više nego dovoljno da svi članovi KPSa 3 puta skinu isti. Dakle evo novog linka: http://www.fileden.com/files/2011/4/17/3117389//press BelgradeNEWS.zip Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2011 Jel neko zna da li funkcionisu press kartice u Bavarskoj i Salzburgu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2011 Зар није лакше фалсификовати картицу познатог медија? Има добар лого, некоме чак и познат. Оно BelgradeNEWS је сумњиво само тако. Да сам ја нпр Шваба, одвео бих те у полицију колико је сумњиво. Зашто би се српске новине звале на енглеском? Зашто не написати на ћирилици, а енглески део на енглеском? То је много логичније и мање сумњиво, а више аутентично. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 Mozda ih bas briga da se cimaju oko toga (provere kartica),pa te samo puste da prodjes. Ajde da treba nesto da ti plate kad im pokazes tu karticu,verujem da bi te onda dobro proverili Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 Nikola, taj tekst na engleskom ti nije dobar. Photograph, a ne photography; ne ponavljas This card, dovoljno je The card drugi put; can only be used for professional purposes; card is not transferable, ostalo se podrazumeva da ne mozes menjati sliku pa to ni ne pises. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2011 Nikola, taj tekst na engleskom ti nije dobar. Photograph, a ne photography; ne ponavljas This card, dovoljno je The card drugi put; can only be used for professional purposes; card is not transferable, ostalo se podrazumeva da ne mozes menjati sliku pa to ni ne pises. Baš zbog takvih stvari sam dao i .xcf verziju press kartice. Raspakuj fajl, skini gimp [ftp=ftp://http://www.gimp.org/] http://www.gimp.org/[/ftp] i instaliraj ga, otvoi otpakovani .xcf fajl u gimpu i popravi šta ti se ne sviđa. Ako napraviš nešto bolje, aplouduj pa da svi mogu da imaju i tu bolju verziju. Ako se ne snalaziš u gimpu imaš pregršt besplatnih tutorijala po netu koji će ti pomoći, ako ti ni to ne pomaže obrati mi se porukom pa ću ti pomoći. Zar opensource nije divna stvar? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2011 Radije bih napravio novu karticu, ali to kasnije posto u skorije vreme necu nigde putovati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2011 Prosao BelgradeNEWS svuda u Firenci gde sam pokusao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2011 Moze neka fotka, cisto da imamo predstavu kako izgleda ta svemocna propusnica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2011 Prosao BelgradeNEWS svuda u Firenci gde sam pokusao JUPI!!! .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2011 Evo pominjana BelgradeNEWS izgleda ovako, za one koji nisu skinuli i pogledali.. http://i53.tinypic.com/286r4vb.jpg Sećam se da sam pre 5-6 godina pravio za sebe neku fake legitimaciju, ali se ne sećam šta mi je bio cilj..da li prolazak sa aparatom na neki koncert, tako nešto A neki klinci su svojevremeno kod mene u kopirnici u kojoj sam tada radio štampali propusnice za gradski bazen. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites