Jump to content

Featured Replies

Posted

....zvuci kao otrcana fraza, ali ja se uvek vrlo iznenadim kad se tako nesto desi. Danas sasvim slucajno u jednoj prodavnici tehnike sretnem druga iz gimnazije! Drugar odavde i ja gledamo aparate i on meni, cini mi se da ovi pricaju ko nasi.., i tu nas i oni cuju i prepoznasmo se. U gradu od preko 8 miliona ljudi! A to je bio samo uvod za danasnji dan i sretanje nasih ljudi skoro na svakom koraku. Ne znam da li su se danas nesto posebno razmileli po Njujorku ili nas stvarno toliko ima ovde. Posle ovog susreta, sretnemo na ulici jos jednog decka iz Novog Sada i na kratko procaskamo pa zatim sretnem troje Pirocanaca na Tajms Skveru, zavrsili s work & travel-om i koriste zadnje dane da razgledaju NY, a zatim me jos nekoliko puta "osinuo" srpski jezik po usima tokom muvanja po gradu danas. Nekad mi bude zanimljivo da na kratko stanem s ljudima kad cujem da su s nasih prostora, ali nekad pomislim pa i zasto bih bas sa svakim morao koju progovoriti; verovatno mnogima to ni ne predstavlja posebnu zanimljivost.Pročitajte ceo tekst

E, ovo bas lici na scene iz filmova i serija...

Sad jos samo da nam uradis "Seinfeld" turu (mislim da je to upper west side negde), pa "Friends" turu...

Uzivaj i pisi!

Citamo te :)

Jako zanimljivo, citah te sa uzivanjem.

Pozdrav iz BiH!

Neboderi, galerije, robne kuce, shopping, zelenilo, autobusi na sprat? A mi sedimo ovde, medju kucicama od blata i magarecim zapregama :) Nadamo se da ti je jednako uzivanje da citas nasa putopisanija, kao sto je nama da citamo tvoja... :)

Cao Slobo. Uzivam da citam tvoje utiske. Drago mi je da ti je lepo. Javi mi se na mail. Pozdrav

@ I & L - da znate da sam i ja to razmisljao dok sam citao vas blog :)

@ T - Ticjo drago mi je da svracas ;-)

pozdrav svima

• 3 months later...

Evo moje price iz SoHo-a, sedim ja u radnji probam neke drangulije, zavrsavam i izlazim, kad vidim nekog lika, poznat mi, kao da je iz mog grada (Nis). Pogledam malo bolje, vidim poznat mi, ali nije iz Nisa. I dodje mi u glavu da je on glumac i setim se odmah odakle i sve, mada izgledao dosta mladje nego na filmu. Da ne pricam sve ponovo, evo linka, pa pogledajte i slike. U pitanju je glumac ne tako poznat nama jer je pre svega mlad glumac 34 godina. Glumio je u Wrong Turn, serija Kidnapped - Jeremy Sisto.

http://usa.geodizajn.com/?p=157