July 9, 200520 yr Peške od Besne Kobile, preko Vardenika i Vlasine, sve do Vlasinskog jezera, i to za samo jedan dan. Zatim, narednog dana, autostopom od Vlasinskog jezera do Novog Sada. Autor: Lazar Pašćanović Pročitajte ceo tekst
September 1, 200817 yr Svaka cast Super ste odradili ceo opis i dali dosta korisnih informacija, definitivno cu se uputiti na slicno putesestvije posto vec duze vreme planiram.
November 8, 200817 yr svaka cast ja imam vikendicu na jezeru ali mi nikad nije palo na pamet da toliko pesacim!!!!!!!! ))))))))))))))))))0
January 24, 200916 yr alal vera ljudi...inace od sledece sezone pocinje skijanje na besnoj kobili...dobili zicaru sa kop-a...tada ce biti prvo vreme za odlazak. .gif' alt='::'>
November 24, 200916 yr Wauuu..pa ja sam odrastao u Krivoj Feji,pa mi nikada nije palo na pamet da uradim nista slicno....Svaka cast....
May 13, 201114 yr Obozavam akcije ovog tipa. Upitate nekoga za pravac, a on vas neocekivano ugosti kao da ste mu rod. Jednom smo elferetos i ja upali u kafanu kod Kraljeva da se raspitamo za put. Odmah nas je lokalni strika prigrlio i pocastio svim i svacim. Njegov necak se spremao da ide u vojsku. Veliko slavlje. Vranje deluje interesantno. Super.
May 13, 201114 yr Mislio sam da je bila svadba A još bolje mi je bilo: "Odakle ste?" "Iz Beograda, Voždovac" "Aaa, jel znate Duleta?", ili tako nešto
August 11, 201114 yr Svaka cast ljudi!!! Poznajem taj kraj jer moji baba i deda na Besnoj kobili imaju vikendicu, pa sam svaki letnji i zimski raspust provodila tamo. Super detaljan i pravi opis, a ekipi sve cestitke i pohvale na hrabrosti. Pozdrav
January 25, 201213 yr Sada u nedelju, 29.01.2012,vodim ambiciozne penzionerke (20), na 1 dan(izvidjacki), u sky centru B.K.Valjda nas nece sneg zatrpati i najavljene polarne temperature za lediti... Dokle smo i kako stigli (minibusom, jer nije nikako moguce rezervirati unapred besplatni autobus koji polazi ispred Crkve u Vranju u 8:00)- kad se vratimo.Olga-SK