Jump to content

Featured Replies

• 3 years later...

Svaka cast :)

Super ste odradili ceo opis i dali dosta korisnih informacija, definitivno cu se uputiti na slicno putesestvije posto vec duze vreme planiram.

• 2 months later...

svaka cast ja imam vikendicu na jezeru ali mi nikad nije palo na pamet da toliko pesacim!!!!!!!! :)))))))))))))))))))0

• 2 months later...

Prelepo,uistinu veoma lucidno. :kamp:clap.gif' alt=':clap:'>

• 2 weeks later...

alal vera ljudi...inace od sledece sezone pocinje skijanje na besnoj kobili...dobili zicaru sa kop-a...tada ce biti prvo vreme za odlazak. klanj::clap.gif' alt=':clap:'>

• 2 months later...
:kamp::mah:clap.gif' alt=':clap:'>
  • 3 months later...

nije lose

::crazy:

• 3 months later...

Wauuu..pa ja sam odrastao u Krivoj Feji,pa mi nikada nije palo na pamet da uradim nista slicno....Svaka cast....

• 1 year later...

lepo i stvarno

Obozavam akcije ovog tipa. Upitate nekoga za pravac, a on vas neocekivano ugosti kao da ste mu rod.

Jednom smo elferetos i ja upali u kafanu kod Kraljeva da se raspitamo za put. Odmah nas je lokalni strika prigrlio i pocastio svim i svacim. Njegov necak se spremao da ide u vojsku. Veliko slavlje.

Vranje deluje interesantno. Super.

Mislio sam da je bila svadba :D A još bolje mi je bilo:

"Odakle ste?"

"Iz Beograda, Voždovac"

"Aaa, jel znate Duleta?", ili tako nešto :D

• 2 months later...

Svaka cast ljudi!!! Poznajem taj kraj jer moji baba i deda na Besnoj kobili imaju vikendicu, pa sam svaki letnji i zimski raspust provodila tamo. Super detaljan i pravi opis, a ekipi sve cestitke i pohvale na hrabrosti. Pozdrav

• 5 months later...

Sada u nedelju, 29.01.2012,vodim ambiciozne penzionerke (20), na 1 dan(izvidjacki), u sky centru B.K.Valjda nas nece sneg zatrpati i najavljene polarne temperature za lediti...

Dokle smo i kako stigli (minibusom, jer nije nikako moguce rezervirati unapred besplatni autobus koji polazi ispred Crkve u Vranju u 8:00)- kad se vratimo.Olga-SK