Posted July 19, 200619 yr Dame i gospodo! Došao je i veliki trenutak Posle jedva nešto više od dva meseca udruženog rada, ovaj biser putopisne literature konačno je ugledao svetlost interneta... ? Klub putnika s ponosom vam (nam) predstavlja....? https://www.klubputnika.org/html/putopisi/poscg/trem/a00.htm
July 20, 200619 yr joj kak je vama bilo dobro! uzasno vam zavidim ,ubaciti smajlija koji zavidi, ovo je pravo malo putnicko-umetnicko delo! .gif' alt='::'>
July 23, 200619 yr Uh, covece. Ne znam da li su mi oci zasijale zbog vase srece ili moje tuge sto nisam bila sa vama.
August 3, 200619 yr marina, vestice su unistene, spaljene... ali imamo ti i ja betu, hehe, distribuiracemo zainteresovanima
August 7, 200619 yr aj sledeci put nemojte moje lupetanje na msn vaditi iz konteksta i stavljati u ovakve tekstove... fala!
August 19, 200619 yr Author aj sledeci put nemojte moje lupetanje na msn vaditi iz konteksta i stavljati u ovakve tekstove... Da li misliš na pesmicu? Samo reci, obrisaćemo. Ili misliš na nešto drugo?
August 20, 200619 yr ma opusteno sad sve, samo volim da znam kad ce neshto sa cheta da bude objavljeno bilo gde...? na kraju krajeva i bonton tako nalaze... ostatak teksta je super...