Jump to content

Featured Replies

Uhh, konacno objavismo ovaj blog... Inache, ovo pisemo iz Alepa, gde je izgleda neki kolaps sa net kafeima. Dok smo pokusavali da objavimo blog u prvom kafeu je 3 puta puko server, a kad smo presli u drugi, nestalo je struje(kad vidis njihove budz instalacije, razumes i zasto)! :shockkk::bang:

Tako da je ovo peto, ponovljeno izdanje, mashalaah klanj::;D

jaooooo, popijte neki od onih genijalnih cedjenih sokova u moje ime!!! i ne brinite na kolapse u net kafeima, to je sasvim normalno tamo ;D

puno pozdrava narode :mah:

Gogili & Nesho,

Uzivam, pardoniram, Ficko & ja uzivamo citajuci vas putopis! Ha ha ha!!!

Samo napred, uzivajte u ostatku avanture!

Kiss

clap.gif' alt=':clap:'>

Trebalo bi da putujem na odmor u Tursku sa porodicom bez agencije sopstvenim prevozom. Dajte neki predlog

:cryy:::arabia:

Odgovor za Anu: U svetlu ovog bloga, mozemo predloziti Antaliju. Do Istanbula se lako stize vozom, busom ili avionom, a potom iz Istanbula busom do Antalije(20 evra po osobi - putuje se celu noc super busom). Uz to postoje jos i jeftine turske avio kompanije sunexpress i pegasus, pa pogledaj i preko njih da li postoji neki jeftin let. U Antaliji odmah sa buske stanice voze autobusi do centra (bus broj 93 - treba sici u Ataturk cadesi), pa je tu odmah ulaz u stari grad sa gooomilom hotelcica, predlazemo Sabah hostel (8 evra po osobi)... Druga opcija je mestasce gde smo mi upravo, Kizkalesi, poznato po tvrdavi na ostrvcetu odmah kod plaze. To je blizu Adane, idealno za porodicno letovanje, sa sve sitnom decom, samo je malo dalje... Tu je smestaj isto jeftin i ima ga koliko ti dusa zeli, sve na samoj plazi... Eto, da se ne raspisujemo sad ovde, za detalje se mozemo cuti mailom ili na forumu!

Primedba:

Kad pišete o nekom mestu treba prvo upoznati čitaoca gde se to mesto nalazi.

1. Država

2. Oblast

3. Grad

4. Auto ili neka druga karta

Pa tek posle stihovi, priče i ostalo.

Ja volim da putujem ali prvo i osnovno je da odmah vidim gde se to nalzi.

Ovo je dobronamerna kritika.

lepo,stvarno lepo ljudi....ali patka je vrh! :banana: :banana: :banana: