Jump to content

Featured Replies

Posted

Citao sam tekst deset minuta, a onda sam jos petnaest minuta buljio u onu poslasticu sa malinama. Boktemazo! ::crazy:

Ej, a sta vi kuvari jedete u pauzi za rucak? Uzmete nesto a la carte ili...? :) Samo pisi, odlicno je!

Čoveče... čitav jedan novi svet. Svaka ti čast što uspevaš sve ovo da nakucaš uprkos tako dugom radnom vremenu. Zanimljiva mi je tehnika hipnoze kolača koju vidimo na prvoj fotografiji :)

Dejane, za rucak - budjav lebac naravfski :green:

a ovaj kuvar na fotki broj jedan je moj sef francuz, stvarno je hemicar u kujni i bogami zna i da hipnotise kolace klanj::

sve, sve, ali meni najukusnije deluje ovaj drnch sa shkoljkama i grashkom :D

mene zanima da u nekom od narednih postova opises detaljno korak po korak pravljenje jednog kolaca recimo poput ovog sa malinama. odnos broja kuvara i gostiju je zapanjujuc, pa me zanima, sta tolki ljudi rade tom jednom sirotom kolachu :)

srecno kuvanje :mah:

Boktemazo i od mene za poslasticu s malinom :P

Pratimo te Vlado!

ne znam sta je lepse, ovi kolaci ili hrana na pijaci...sta ces ti sve tamo nauciti, sjajno..

Vlado, jel smes ti uopste da odajes recepte tih kolaca:)

pozdrav...

Znaci...mmm...mljac...mljac...mmm...jos...

Zaista, citav jedan novi svet!

Podredjenost zivota poslu je zastrasujuca. Koliko ti uopste ostajes tamo, da nam se ne osusis? :green:

Procitah prvi pasus i odmah cu da ti kazem,ne moram dalje da citam kako bi ostavio neki komentar.

Na zalost ni strina Mila ne pravi vise onaj hleb o kom pricas,tri dana sam molio da ga naprave i na kraju nije to taj,jer je fora u brasnu sa njihovog mlina iz podruma :)

A za ostatak teksta jasno mi je sve iz komentara

@ Iva

u bre stvarno jeste onaj drnc mnogo ukusan... :banana:

@ Jelena

recepte odajem samo kad sam pijan, neki to znaju tako da kad me uvatite pjanog (a kapacitet sam) probajte

:pij: :pij: :pij: :pij:

@ Marija

Necu se bre osusiti, ovde mogu samo da dobijem secer i prosirene vene

::crazy:

Ajme meni, moram brzo da iskuckam HVALA Vlado sto delis sve ovo sa nama, uh brzo scroll nazad na onaj kolac s malinama :shockkk:

Pa kad si se vec obreo tamo pokazi onom Dzejmi Oliveru kako se spremaju neke stvari a ne da se blamira.Holy brothere ti si udarna igla ove ekipe pa nek im bude krivo sto se nisu i oni rodili ovde.Pozdrav i pratimo te(kroz price)u stopu klanj::

Posto bas i nisam vicna kuvanju,ja cu da pijem sa tobom:),a neko neka zapisuje recepte, a onda dobrovoljac moze to i da spremi...svi ostali cemo degustirati :)

nemoj i ti da pocnes da pricas sa kuvarskim rekvizitima... znas sta kazu za takve ljude lol:: Hvala sto nalazis vremena da sve ovo podelis sa nama... p.s.a tu japanku sto ne moze da ti izgovori ime ce srediti Sandra,ali obezbedi onaj kolac sa gornje slike :dance: Kuckamo se u nastavku :comp:

Prva nedelja, a već blažen medju ženama.Počinjem da brinem za tebe.Baš me zanima šta će biti u sledećem nastavku.Sve porok do poroka:žene, kolači, pijaca, knjižara...Ima li tamo u Londonu Engleza, ili se svi samo prave Englezi?Ako naidješ na nekog takvog gadjaj ga tortom u glavu (ja ću da platim tortu, glava me ne zanima).Navuko si nas na ova tvoja pisanija, pa sad ne bi bilo lepo da prestaneš.Ajd, kad se vratiš sa pijace, napiši nam opet nešto (i molim te manje slike, poješću monitor). Pozdrav iz malog srpskog gradića THE RIPANJ CITY :mah:

Al' ces da smrsas,nanu li ti tvoju.samo tako nastavi,cujemo se

Mmmmmmm,mljac,mljac,podje mi voda na usta od silne price o kolacima i pijaci punoj voca i tiganja punih klope. :shockkk:

Nego pazi ti na tvoju liniju! :) :) :)

• 2 weeks later...
klanj::