Jump to content

Featured Replies

Posted

nesto si mi ubledeo?

Ili je ta riba jako crna?

:green:

kako se siri bratstvo i jedinstvo medju ljudima..nasmesen decko sa srpskom zastavom na ruci :) sarenilo boja,divno...cekaj jos da se Kika vrati , pa da procita ovaj deo o mapi :)

Nisam znao ni da karneval postoji... a tamo, drugi najveći na svetu! :bag:

Priča o Kikinoj navigaciji po Siriji je jedna od najsmešnijih priča koje su ikada ispričane... lol::

Kad sam ih pitao sta da ti napisem ovde samo su rekli,jebote nemomo pojma,napisi "bez komentara" valjda ce mu to nesto znaciti i puno pozdrava od Veselina

Zvacemo te DOKTOR!!!

Svaka cast!!!

E da je meni jedna tak'a domacica!!! clap.gif' alt=':clap:'>

Au,holy,svaka ti cast. Mnogo mi se svidja ta zastava na tvom desnom rukavu. a,medju tim bubnjarkama bi se cika Cela savrseno snasao :dance: LjUBAAAAAAAAAAAAAAC.....

:clap:Bas smo Erika i ja danas komentarisali,"krivo" nam je sto nije blize-inace bismo dosle na brzinu da malo :banana:poigramo.Ja svima tvoje novosti javljam, zezaju me sad imam vremana,teca bi da ja vec reservisem mesto u Ritzu,odmah-rekla sam mu :kamp:Daniju sam rekla neka text na Engleski prebaci,jer Erika ipak nemoze sve prevesti a ja i necu da im vecito igram prevodioca :nono:Sala na stranu,svi smo OK,

radujemo se sledecem tekstu i Tvijim dozivljajima.

Pozdrav od svih iz Svajcarske :mah:

E stvarno si spisatelj, svaka ti cast. Ako ovako budes baratao i varjacom ne vidim de ce ti biti kraj.

P.S. Kapu posalji, lazes me vec 3 godine

Au,kakvo ludilo.Pa tebi tamo stvarno nije dosadno.Samo, ne uklapas se u ambijent,beo si kao Norvezanin.Kad bi te skovitlala neka crnkinja,da ti prenese malo tena...Pozdrav od svih nas ,najvise od Tamare i Bojane

Ovo ti je, od prilike kao četvrtkom u Centru Ripnja (negde oko 10.00 a.m.).Imamo i mi karneval, samo nismo znali da se to tako zove.Doduše nije drugi u svetu, ali je prvi u Ripnju.Čekam prvi četvrtak pa da ja tebi pošaljem slike sa karnevala.I nemoj mnogo da se zbližavaš sa tim crnkinjama, možda im je sveža farba, pa da nešto ne predje na tebe (ne daj bože).Vidimo se u sledećm nastavku.Pozdrav :mah: ZOKI

Jak trip. Deluje neobicno za London, ali ipak je to metropola. Cuvaj glavu... ;) Jedva cekam da cujem jos neke pikanterije iz Ritza!

Vidim ja ti se bas provodis. To govori i tvoj osmeh na onoj slicici (vide ti se zubi). ;D

Lot of hugs and :tt:

I hope you didn't have any whacky backy! ::crazy:

Kissuwosuru klanj::

E, Kika se vratio. Mislim da znam koja mu je sledeca destinacija! BUAHAHAHA! Cuvaj se, Vladoooooooo!

Holi brate svaka cast za domacicu...