Jump to content

Featured Replies

Posted

kuhinja.jpgProslo je dva meseca naseg rada u The Ritz London, tako da sada mogu da saberem utiske, i podelim ih sa vama. Sad sam prikupio sve papire, papirice, racune, jelovnike, sve ostalo gde sam zapisivao beleske, i evo sad pisem.

Autor: Vladimir BojovićPročitajte ceo tekst

Sve je to super, ali... Na ovim slikama do sada si sve bre u nekim fensi odelcima sav na notice... a ovamo kuvar :D Pa gde to ide, ne kuvas valjda takav :D U suprotnom bi morao biti pretplacen na vanish :D Daj neku sliku u pravom radnom ruhu ;)

Super, zanimljivo je :) Pisi kad god stignes :)

Meni je baš super što si svoje viđene radne engleske sa nama podelio.

Ima li neka slika kada je gužva u kuhinji.

ZAKLJUČAK : kod nas se još uvek dobro jede.-A kod njih šminka!!!!

Гризи систем! :)

Покупи неке ултракапиталистичке форе, па пренеси вамо. Такође очекујемо и приручник о ватању кривина. :P

Da li se varam, ili je posao počeo malo da te smara? :bang:

Taman sam i ja hteo da počnem da zapitkujem gde je sledeći post... :) Dobra insajderska priča!

Baš si opleo po šefovima, i neka si. Kontam da nije lako raditi u takvoj atmosferi. Šalji nam još kuhinjskih avantura...!

I naravno pivo,samo srbi u kujni,mora da je palo neko nase jelo,ako nije onda ste zajebali stvar.

"mislim da si ti jedna jako pozitivna osoba" jel samo to rekla ili...?

"mene kad udari nostalgija ja odem i kupim ferarija." nemoj ferarija molim te,nisi se ni jugica navozao,a i navijas za mercedes

Pazite samo da se one reci sa pominjanjem majke na kraju ne nauce od strane shefova pa da bude problema

Pozdravsvim Srbima tamo

Heh, ne verujem da stigne da pravi fotke kad radi. mozda da postavi aparat pre smene i namesti tajmer na 3 sata. :)

sjajni kolaci, dragi vlado, vizuelno savrsenstvo. :)

da, ta tenzija i opsednutost poslom...joj..ali, znas sta ..nemaju kud , kad ih razoruzas osmehom...;D

a i ,ginis leci sve :pij::)

pozz

a kada ce ti recepti za kolace?

ili su i oni ukusa kartona?

:D

sorry holy,mala ispravka,kod nas se pre dorucka pije casica domace rakije,moja baba ti je zivi primer za to,ali ako mi posaljes jedan od onih kolacica,slozicu se sa svim sto kazes. :102: POZDRAV I klanj::

• 2 weeks later...

@ Lazar

naprotiv da je posao poceo da me smara. stvarno uzivam dok radim :banana: e sad kad mi daju neke bezveze poslove da radim :nono: ondaK vatam krivine ::crazy:

@ Marina

za recepte cu jos da razmislim :P ako obecas da ces da pravis onu strudlu sto smo jeli kod tebe za rodjendan :green:

fotke mogu samo da ubacim posle guzve (za vreme servisa bas i ne se moze fotografisati ) kad se vidi kujna u krsu nevidjenom... :mrgreen: :mrgreen:

Samo ti polako pravi te kolacice i dovlaci se nazad! J'bes ti London I Ric,kad je tako daleko od BG-a!!! :cryy:

P.S.Super ti je odelce! :))

I ja sam u Londonu, vec 3 godine, javite se da se dopisujemo. Meni je super, za vreme godisnjeg odmora dolazim na Palic, i provrdem praviodmor na Jadranu. Pozdrav

@ Marinche

evo jos sitno, 9 meseci, i ja dolazim :stop:

@ Sid

ajd ti se javi na PM, ja sam langouste na forumu imas tamo i moj mail na profilu da ne objavljujem ovde bas javno mada i onako svi znaju [email protected] , da popijemo koji pint