Jump to content

Featured Replies

Posted

Svaka vam cast za ideju, clap.gif' alt=':clap:'>

Totalno drugacije od dosadasnjih tekstova na KPS.

jedva cekam onaj deo o licemerju :bag: :bag:

U „Lonely Planet“ vodiču za Bliski Istok piše da postoje neke teme o kojima nije uputno započinjati razgovor sa lokalnim stanovništvom. Tu pre svega spadaju politika, seks i položaj žena u društvu, tj. odnosi među polovima uopšte.

Autor: Dejan Ačanski Pročitajte ceo tekst

Pravo osveženje!

:banana:

Браво! Једва чекам! :banana:

Odlicno! Sjajna ideja. Crtice iz zivota. Jedva cekam. :)

ohohoho, ovo ce biti zanimljivo. radujem se citanju

Fenomenalno, jedva čekam! :)

Pridruzujem se pohvalama za ideju!

clap.gif' alt=':clap:'>

Ko je gore potpisana Marija,kad ja prvi put citam ovo?!?!

Ali nastavicu,nije da me ne interesuje :angel:

Sjajna crtica iz zivota koja daje povoda za tazmisljanje. Pored svega nad cime sam se zgrozila divila sam se vasoj sposobnosti (tacnije Danijelinoj) da se prilagodite i cinite ono sto se od vas ocekuje. Ja sam odlazeci na tu stranu (Turska, Sirija, Liban, Egipat) imala problem sa time.

Najtuznije je u stvari sto su neki slicni modeli ponasanja i slicna sputavanja, degradiranja ( i ne samo po osnovu roda) prisutna i diljem drage nase, ma sta prisutna, duboko ukorenjena.

Sjajna crtica iz zivota koja daje povoda za tazmisljanje. Pored svega nad cime sam se zgrozila divila sam se vasoj sposobnosti (tacnije Danijelinoj) da se prilagodite i cinite ono sto se od vas ocekuje. Ja sam odlazeci na tu stranu (Turska, Sirija, Liban, Egipat) imala problem sa time.

Najtuznije je u stvari sto su neki slicni modeli ponasanja i slicna sputavanja, degradiranja ( i ne samo po osnovu roda) prisutna i diljem drage nase, ma sta prisutna, duboko ukorenjena.

Zelim samo da pojasnim da nisam flipnula, nego se moj komentar nekim cudom duplirao i nasao u pogresnoj prici. Naime komentar ispod ovoga odnosi se na pricu o porodicnim odnosima, Abdul je akter cini mi se, a vas molim ako neko zna , ume i sme da ovu gresku ispravi. Zamolila sam Lazara pre nekoliko dana, ali covek sigurno ima preca posla, stoga, molim administratore, moderatore ili koga vec da donji komentar vrate gde mu je mesto... Prosto zvuci kao promasena tema na ovom mestu.

Hvala unapred