September 27, 201014 yr Nosim ja ponekad i džem od šipurka, da se nađe. ја ћу понети 2 кила леба..... па како буде..... лажем..... али, даћу све од себе да будем у том возу, Ох, мај.....
September 27, 201014 yr Ja dolazim, ali ako me nanovo ispalite Imamo kritičnu masu (mada se nadam da će se još ko javiti), Nikola zna gde da ide, a nas troje kako da ga pratimo. A previše pretnji batinama već ima na temi da bi se ovog puta prijava shvatila olako .
September 28, 201014 yr ah pa ja sam vec pod pritiskom, svi pretite nekim batinama a jadan treba da vodim kroz tunele...
September 28, 201014 yr али, даћу све од себе да будем у том возу..... и како то понекад бива, по Марфију_ мене не потрефи датум; по оној песми сестра ми је поручила да се удаје ____ е веровали или не младожења долази баш ове недеље у прошевину____ а ми код њега следеће на ручак____ тако да ћете морати без мене____ али добре су вести _ сад имам собу у коју ћу да поставим ђакузи_____
September 29, 201014 yr Ja sam naprasno saznala da moram da radim u nedelju, ali i dalje verujem da ću se izvući do pola 5. Moram, hahaha. Dolazim, pa bilo nas i troje. Ponovićemo kad nas bude tuce, nikakav problem.
September 29, 201014 yr Ako nas bude i dvoje ja idem. Jedino mi je frka da idem sam po tunelima. Probaj bolji je dozivljaj
September 29, 201014 yr Aj svratiću i ja. Nalazimo se u nedelju u 19h? Da li nosimo sveće, fenjere i Indiana Jones šešire?
September 30, 201014 yr Evo da se i ja zapljunem kako mi je naređeno! A ako Beograđani dolaze vozom u 16 i 45, a to je putnički , ne verujem baš da će stići u 18 i 29 - kako piše. Da li nosimo sveće, fenjere i Indiana Jones šešire? Sveće i fenjere po želji, a šešire obavezno!
September 30, 201014 yr ne verujem baš da će stići u 18 i 29 - kako piše. ма, који сат горе (доле) - шта мари... биће ноћна шетња кроз лагуме... Николица боље да провери знање пре него што почне тура....
September 30, 201014 yr U Nikolicu nema da sumLjate.. E da, i Grožđebal će biti u toku pa će vozoje za BG biti verovatno pun...
September 30, 201014 yr Onda moze da bude zvanicno okupljanje u nedelju u 7:30 kod sahat kule? Moze? Ponesite fenjere, sesire, svece i molim vas baterijske lampe. Ja vas mogu voditi tamo gde vas jos niko nije vodio. Ali taj ulaz je jako uocljiv, tako da ne znam da li cemo moci da se usunjamo neopazeno.
September 30, 201014 yr Dogovoreno. Nemam odgovarajući šešir, doduše (pecaroški i šešir mašinovođe, to je već druga priča ).
October 1, 201014 yr Ja vas mogu voditi tamo gde vas jos niko nije vodio. запамти где си стао, па да наставиш за неких неколико дана / недеља још једаред...
October 1, 201014 yr Nemas brige, onako inkognito cemo da se spustimo jedan po jedan Al nemam sesir ovde...u Silbasu imam sombrero
October 1, 201014 yr Ćao, ljudi, je l' mogu i ja da se priključim akciji? mnogo dobro zvuči... ne moze Salim se bre. Pa dodji znas kad je i gde je. Poneses sesir, svecu, kandilo, baterijsku lampu i spremna si za svoj prvi obilazak.
October 1, 201014 yr Super Nego, je l' može neki meeting point u bgu, pošto, je l' te, ne poznajem nikog pa da vas ne jurim po vozu
October 1, 201014 yr Pola 5, ispred železničke stanice, imaš moj broj telefona na pp-u. Mislim da ću ja jedina iz Bg-a (tako bar izgleda zasad).