Posted August 11, 200619 yr Sta mislite o ideji da se okupimo makar jedan dan, odnosno vece, odnosno noc? tokom trajanja festivala u periodu od 16-20. avgusta. Na sajtu http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html je objavljen muzicki program, pa ne bi bilo lose da se usaglasimo oko jednog dana kako ne bi doslo do rasipanja nase male? druzine. Petak i subota su dani u nedelji kada je najvise ljudi slobodno od posla i ostalih obaveza, pa mislim da bi trebali da se fokusiramo upravo na jedan od njih. Bilo bi lepo videti sto vise clanova iz svih krajeva nase nam zemlje.?
August 11, 200619 yr Dajem svoj glas za subotu, mada mi je i ovaj petak nesto drag. Ipak subota Da li treba da ponesemo ovaj put svoje lopate ili cete nam zajmiti?!Bice ciscenja casa i flasa
August 11, 200619 yr Ali mozemo i u nedelju da produzimo.Samo jednu pesmicicu i onda cu demonstrativno napustiti skup
August 11, 200619 yr dugo sam cekala na osmeh br 2 naravno bata kile ni ja nisam ljubitelj piva ali ove godine ce biti i pivo sa ukusom borovnice...to ti je ko sokic e to cemo ti i ja da cevcimo a sada prozivam Kelsa koji se sakrio negde i nigde ga nema...mislim znam da ide na oktobar fest ali ni ovaj beogradski nije za potceniti! hehehe JAVI SE KELSO!
August 11, 200619 yr Samo za tebe Irena A pivo sam borovnicom ima u kornjaci u bg-u, jedna je kod Tasa, a jedna ispod Saborne crkve, ako nekog interesuje
August 12, 200619 yr Alo bre ljudi .. odviko sam se od alkohola ... zajebat sam kad popijem ... nemoj me terate na zlo!
August 12, 200619 yr Author Novosadjani jer dolazite?? Nemojte da vas mrzi....bice zanimljivo, siguran sam!?
August 12, 200619 yr Pravim ispraćaj u subotu na Kalemegdanu, organizovao sam dobru svirku i cirku... svi ste pozvani
August 12, 200619 yr hehe...ja se prijavila za igricu "Potraga za izgubljenim blagom"...poslali mi mail da ucestvujem...sada cekam dalje informacije:) http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/takmicenja.html ako okupljanje bude istog dana kada i potraga....mogli bi se svi rasporediti po Kalemegdanu u cilju pracenja sumnjivih aktivnosti i uz pomoc mobilne telefonije prvi stici do tih gajbi piva?
August 13, 200619 yr gde je pivo tu sam i ja... kontam subotu, mada bih rado gledao urbana u petak... vidjemo se!
August 14, 200619 yr E ljudi a gde se nalazimo! Ajde neko neka loopi mesto i vreme. Kad pocinje Rambo?
August 14, 200619 yr rambo pocinje oko 22 a mozemo se naci : plato kod pobednika kao i prosli put ili kod Barutane ,,,,ili kod nekog standa ako bas volite da se trazimo .... anci pokusala sam se prijaviti za tu potragu blaga ali ne moze vise,,,,,tako da cemo te navoditi gprs-om mario ponesi mi satorce pliz slobo ponesi slike iz motovuna ,,,,da dokumentujes pricu :-D
August 14, 200619 yr Author Sta mislite o ideji da se sastanemo kod bele cesme ispred spanskog kulturnog centra u Knez Mihailovoj ulici? Koje vam vreme odgovara mozda oko 19, 20h.....ili kasnije....?
August 14, 200619 yr Sta mislite o ideji da se sastanemo kod bele cesme ispred spanskog kulturnog centra u Knez Mihailovoj ulici? Koje vam vreme odgovara mozda oko 19, 20h.....ili kasnije....? Moze! 19 je rano, mozda u 21h ? mada je meni manje-vise sve jedno... mimi, slika jos nemam u fizickom obliku samo u digitalnom i to na www-u pa se jos nakanjujem da ih poskidam
August 14, 200619 yr na shtandu nikshickog piva svako ko naruchi 5 piva dobija majicu i BRKOVE!!!? dzaba im kad je gadno
August 14, 200619 yr A ponuda vazi i za crno Niksicko? Slabi smo ako ne skupimo barem pet majicica i desetak brkova. Rezerviram jedne unapred A sto se tice nalazenja,moze kad god se vi dogovorite