Posted August 23, 200619 yr Guca ove godine ima odlican sajt: www.guca2006.com, pritiskajte slova na tastaturi i pogledajte zanimljiv recnik, i obratite paznju na skrolubenicu losha stvar je shto su pokrali malo exitov sajt...
August 23, 200619 yr Ha, bas je dobar! Probajte na slovo "C" ...nisam jos sva ispritiskao, al' ovo prednjaci za sada :-D
August 23, 200619 yr Author naravno svako slovo mozete pritisnuti vise puta... nego dosta o sajtu, ide neko? (mene sprecavaju ispiti )
August 23, 200619 yr Dripci su totalno zeznuli termin ove godine, u sred ispitnog roka. Sledece godine ga vracaju u 'normalu', tj. druge sedmice avgusta ce biti. Meni je to u komsiluku (17km, prevoz svakih pola sata za tamo), ali dzaba kad necu biti kuci. Mada, meni je Guce preko glave vise
August 24, 200619 yr A da li se ono Cici 1 vidi nepotamnela traka na levom ramenu? Sto ja volim onaj "ciganjski bubanj"... Druze Baz, a i ostali, sto bih vam sad ispricao vic za kontru...
August 24, 200619 yr Ja bih glasala za "nasha slova" č,ć,?,đ,?, pogotovo đ, ali i u... Ma, super je!!! .gif' alt='::'>
August 24, 200619 yr ja nisam uspela da otvorim stranicu.. i zato se selim kod maria jer on ima kablovski net... i to jos u centru
August 25, 200619 yr Author ja nisam uspela da otvorim stranicu.. i zato se selim kod maria jer on ima kablovski net... i to jos u centru?