Posted February 14, 2010 Planiram krajem maja za Ukrajinu,išao bih preko Madjarske za početak a nazad možda preko Rumunije,autom naravno.Ko hoće da ide,može,podelimo troškove goriva,ja bih ostao 7 dana max. pa može i nazad samnom.Proučavam sve informacije,inače idem za Krivoi rog,mada ako neko ide usput,mogu da ga ostavim gde želi-eto čisto da imam društvo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2010 još nešto--u obzir dolaze sam 2 osobe,jer neću da vozim pun auto... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2010 A možda odlučim preko Rumunije da idem..ne znam šta je bolje..Čujem da se po Rumuniji grade putevi punom parom,pa su česti zastoji... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2010 Bolje je preko Madjarske. Putevi u Rumuniji su stvarno losi! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2010 Da ti kažem,neki moji su većišli 2 puta preko Rumunije,puteve grade velikom brzinom,pa su zbog toga zastoji,jer se radi u celoj Rumuniji..Inače daleko da su im loši.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2010 Iskreno, ja sam putovao vozom jer mi je to savetovao moj host iz Temisvara rekavsi da su putevi losi i da nemaju autoputeva sem na relaciji Temisvar - Bukurest! Sad ... ako je on mene lagao i ja lazem tebe! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2010 Nema ni Norveska vise od 200km autoputeva,ali su im ostali putevi zato odlicni..Ovi moji drugari su isli 2 puta,i bas hvale Rumune kako dobro i brzo rade nove puteve..Nije bitan autoput,vec da nema rupetina..I ovaj nas od subotice do Novog Sada se naplacuje a nije autoput,a kvalitet je ocajan!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 ja bih rado otisao u Ukrainu u to vreme i onako planiram da idem! Mislio sam vozom ali ovo je jos bolja varijanta! Ja bi se prijavio za saputnika ako ima mesta... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 dacu samo kratke informacije o putevima u Rumuniji jer sam ove godine boravio u tri navrata i obisao rumunski Banat i sve od Baia Marei granice s Ukrajnom preko Kluzha do Ramniku Vlche. Ono sto Rumuni nazivaju evropskim putevima obicno je put sa tri trake, od kojih dve u istom pravcu sto se naizmenicno smenjuje. Takvi putevi su dobro obelezeni kako belom linijom (koja je cak sta vise nazubljena pa stvara neki zvuk ako je slucajno tockom pregazite, koji bi vas probudio u slucaju da ste zaspali ) tako i znacima i putokazima. Ovi putevi pokrivaju veci deo zemlje i povezuju vece gradove, mada ih najcesce ne zaobilaze nego prolaze kroz njih. Ovi putevi su svakako mnogo kvalitetniji od onog sto kod nas nazivaju autoputem na relaciji Grdelica-Makedonska granica (Preshevo). Istina je da se putevi grade, oko Kluza je cak i pusteno jedno kratko parce novog autoputa, ali bar ja nisam primetio zastoje. Ako vas jos nesto detaljnije zanima, pomocicu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2010 Ok,hvala ti,i ja ako budem isao preko Rumunije,koristicu taj put kroz Banat,do Suceave,da presecem najkracom linijom..Bitno je da nema rupa po putu..da ne polomim tockove!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2010 Takodje, zainteresovana sam, mada ja sam planirala u junu u tom pravcu.. Jesi li izracunao, koliki bi bio trosak po osobi u jednom pravcu? Koliko si napisao, troje u kolima? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2010 Nisam racunao jos jer neznam sa koje strane cu ici ali najverovatnije preko Madjarske..Ma bice nesto simbolicno,necu ja bas tacno deliti na 3 dela...Ima jos vremena,pa se moze sve isplanirati.Da,max. 3 u autu zbog komfora,a lakse je i meni za voznju.Ok,ako budete zainteresovani,sve cemo se dogovoriti.Neznam jedino koliko planirate da boravite tamo i u kom mestu??Ali ja cu ici na leto nekoliko puta,sigurno svakih 20 dana..ako sve bude ok.Cujemo se,pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2010 Imam jedno mesto za Ukrajinu u aprilu(10-12..),ako neko bude zainteresovan neka se javi..trosak--neka plati rucak u Madjarskoj za 3 osobe..auto je dobar,BMW 325 tds,2008 god.eto toliko.Posle opet se ide pocetkom do sredine jula(5-20.6)... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 31, 2010 Hej cao, ja cu mozda za Ukrajinu, Lviv. U slucaju da idemo zajedno, gde ja upadam u auto i gde ispadam? Hajde pisi mi na PM pa da se dogovorimo. Poz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 Ide netko skoro do Ukrajine, interesira me Kijev. eto može i na pm više. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2011 Ide li neko put Ukrajine u julu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2011 Ići ću ja verovatno u Kijev negde oko 13. jula, ali ne planiram direkt, već sa jednim noćenjem u Budimpešti. Posle Kijeva nastavljam dalje za Moskvu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2011 kako planirate da idete? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2011 Ja bih posle 15. jula isao, takodje sam planirao vozom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2011 Ja nema šanse posle 15., najkasnije 13. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2011 Mi idemo kolima u Avgustu! http://www.imagehousing.com/imageupload.php?id=765175 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2011 Iso bi i ja, odgovara mi sve posle 10 avgusta! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2011 Pozdrav! Ide li neko kolima za Ukrajinu ili Rusiju sada u julu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites