Followers 0

marmaris

8 posts in this topic

moze li neko da mi napise kako je u marmarisu?ja sam sa porodicom htela da idem pocetkom jula,al smo u poslednjem momentu odlucili da odemo i ove godine u hrvatsku,tacnije u PULU! :pivoooo:I SVIMA bih preporucila da skoknu do tamo jer je prelepo.sad drugarica i ja idemo negde solo.posto nema mesta u kusadasiju,istambul mi je malo vremena preko agencije(svega 3 dana )koja jos zena moze za tri dana bilo sta da vidi a kamoli kupi.e,sad sam nasla marmaris i danas ili sutra treba da uplatim-ipak smo nas dve same,pa bas nije svejedno.ako moze neko da mi pomogne i napise kako je tamo,koliko su te eskurzije do pamukala(?)ne znam da li sam dobro napisala,prvenstveno hocu da vidim takve stvari za kupanje uvek ima vremena.zato sam i odustala od grcke,jer sam bila i jedino nazalost nisam videla meteore,a ostalo...ma,nesto mi se ne svidja grcka,a narocito to kako nas "puno vole".preterah sa pisanjem.unapred hvala na svakom odgovoru i savetu! :gossip:

i jos jedno pitanje-kako je na Tasosu-gde je lepse...uf,sto sam dosadna

Kako god okrenesh Egejsko i Sredozemno more su za mene oduvek predstavljali raj na Zemlji (dok ne odem na Francusku polineziju) tako da ce svaki izbor biti dobar. Ja vishe volim ostrva tako da bi radije otishla na Tasos. Marmaris je jedno slatko mesto koje je puno zapadnoevropskih turista pa su i cene takve ali cenjkanje uvek pali. Na sta god da naidjesh mozesh da se cenjkash pa i oko cene za izlet na Pamukale!

:-D

Ako se odlucis za Marmaris idi u Icmeler deo marmarisa gde su plaze u svakom slucaju bolje nego u Marmarisu. Preporucujem ti da u Tursku nejdes preko agencija jer? je mnogo jeftinije ici u svojoj organizaciji. Smestaj je jeftiniji. Ako pak hoces da ides preko agencije preporucujem ti aranzman preko Argus tursa - Alanja hotel Parador za samo 69 evra plus avionski prevoz. Hotel je preko puta plaze 20 minuta udaljen od centra. Sto se tice bezbednosti, ona je bolja nego u Srbiji. ?

Sto se tice bezbednosti, ona je bolja nego u Srbiji.

nono

Custe li za bombu u Marmarisu?

? nono

Bile su eksplozije i u Antaliji i u Istanbulu

Ja znam da ako ti je sudjeno da umres ... umreces! Tako da se bombi netreba plasiti! Isto tako znam da je moje najbolje letovanje bilo letovanje u Marmarisu. Sto se tice plaza ... mozes da se prosetas i do Icmilera, ako porodicno ides onda jeste bolji Icmiler a ako ides da ludujes, zurke, izlasci i sl ... onda Marmaris. Definitivno najbolje mesto u Okolini marmarisa za letovanje je Fetije ali ga nema u ponudi nasih turistickih agencija ali nas nije briga za to jer smo mi travelersi i ne putujemo preko agencija! Zivela sloboda i jeftina putovanja! :)

? nono

Bile su eksplozije i u Antaliji i u Istanbulu

Znam, ali ovde pricamo o Marmarisu  :wink:

Kiko, znas koja je najbolja logika? Gde postave bombu, tamo ides na odmor, jer znas da ce ovi da izaberu neko drugo mesto za napad  ::crazy:

EVo brojeva nasih konzulata ili cega vec , pa mozes da pitas kakvo je stanje tamo...

990 533 ? 498 ? 4638 [Marmaris] i

990 312 ? 426 ? 2432 [istanbul].

:mrgreen: