Jump to content

Featured Replies

Posted

sakule-thumb.jpgPosebnih dana u godini mesta u blizini velikih gradova ožive u ritmu koji odjekuje nadaleko, privlačeći putnike i goste poput magičnog prizivanja tam-tama. Za te dane stanovništvo se priprema mesecima, a neretko i cele godine. Tradicija naselja uz Dunav, Savu i ostale reke su takmičenja u pripremanju ribarskih kotlića, u vinarskim krajevima poput Smedereva i Vršca slavi se berba grožđa...

Autor: Snežana Radojičić

Pročitajte ceo tekst

Konacno nesto iz Srbije! Super!

lepa i pomalo tužna priča.

Prilično me raduje novi putopis iz Srbije, nadam se da će ih uslediti još :)

Ima toliko tih manifestacija po Srbiji, da mislim da ih je nemoguće sve pobrojati. Što kažeš, ponekad mi se čini da celo selo živi za taj jedan ili dva dana.

Žao i meni magarca :102:

Uvek pozeljni blogovi iz Srbije :) Svaka cast :) Jel zna neko sta je sa sajtom ciklonaut.com,

svojevremeno sam bio clan,ali nije me bilo dugo vremena,voze li Jone i ekipa jos uvek drumovima?

Jel zna neko sta je sa sajtom ciklonaut.com,

svojevremeno sam bio clan,ali nije me bilo dugo vremena,voze li Jone i ekipa jos uvek drumovima?

Na Ciklonautu smo življi nego ikada :) Nedavno smo postali i zvanično udruženje. Jone je trenutno u Bugarskoj, na turi preko Rodopa, a za Prvi maj možda opet padne ćirenje, pa eto materijala za lepu priču (mada je teško 'konkurisati' Jonetovim pričama).