Jump to content

Featured Replies

Posted

strassThumb.jpgNakon uvek pretrpanih, bučnih i haotičnih bolonjskih ulica, prisnih, iskrenih i nadasve grlatih ljudi, raštelovanog državnog aparata, stižemo u lepe, ali prilično puste i mirne strazburške aleje, među blago arogantne, ustegnuto ljubazne i prilično nepristupačne ljude, na krajnji istok naširoko slavljene i moćne Francuske Republike – pojam i ideal socijalno-pravne države...

Autor: Nenad Prodanović

Pročitajte ceo tekst

fantastično! chapeau bas! skidam kapu! mora da ti je baš lepo tu! :)

prelepo

Paklena pomorandza,trazenje stana,kako oterati poslednje kupce...bas sam se nasmejao,iako vama verovatno nije bilo do smeha...  :D

Pohvala za trud oko sastavljanja 'ture' po Strazburu.

Dragi moji, moram vam reci da sam ponovo 'prosetao' i osetio otkucaje ovog prelepog grada ali i nezaboravno, najoriginalnije gostoprimstvo-'vodicstvo' vas dvoje toliko dragih! :-)

Dopada mi se kako ste uradili ovo sa mapom! Dobra prica... Zapitao sam se zasto rode stoje na jednoj nozi? Da odmaraju drugu?

Grad je prelep, prva slika me je odmah kupila

Sto bi francuzi rekli: fantastik! Ekskuze mua sto pisem po Vuku, al ne znam po francuski!

Ovo je sjajno! A mapa je odlicna, super si to odradio Nesko!

Sjajno, sjajno, sjajno!

Ljubim vas!

A mi se onda žalimo na SBB! Ne znam kako je došlo do toga da zapadna Evropa postane simbol svega uređenog, kulturnog i u svakom pogledu savršenog... U svakom slučaju, mislim da je dobro videti i tamniju stranu svega toga i onda o tome pisati, možda neko počne malo više da poštuje ovo što ima ovde :)

• 2 weeks later...

bah nešto mi i nije uspela operacija citiranja, neuka sam u tom polju. a želela sam da se svesrdno složim sa lazinim komentarom, eventualno uz notu žaljenja za jednom tako grandioznom i glamuroznom medijatekom kakvima se bahate te kojekakve italije i francuske...

• 3 years later...