Lonely Planet

168 posts in this topic

Evo ti za dzabaka...

edit: uklonjeni linkovi... zabranjeno je postavljanje linkova za ilegalno preuzimanje vodiča

Da li neko zna gde se moze naci LP Kina?

Ili mozda neko zeli da proda svoju kopiju...

Imam ja LP Kina,  pozajmicu ti.

Javi se na pp da se dogovorimo kako da ga preuzmes.

Jel ima neko LP za Indiju?

Boco mi se znamo sa jos nekih mesta :)

imas tamo moj mejl pa se javi, pozajmicu ti ja za Indiju, samo je  malo"korpulentan"(1100 stranica):)

Hvala svima!

Zeleo bih da imam jedan originalan primerak za sebe, ali izgleda da u Beogradu ne moze tak tako lako da se kupi

Evo ti za dzabaka...

edit: uklonjeni linkovi... zabranjeno je postavljanje linkova za ilegalno preuzimanje vodiča

Od kad smo toliko fini :) Reci mi samo da ti je Windows legalan, i onda cu reci - bravo care, skidam kapu.. Ali, znam da nije :)

Hvala svima!

Zeleo bih da imam jedan originalan primerak za sebe, ali izgleda da u Beogradu ne moze tak tako lako da se kupi

Vec sam nekoliko puta rekao, ali nema veze: imas u Delfi knjizarama, a video sam neke i u knjizari Vulkan na pocetku Knez Mihajlove (bivsi Mamut).

:)

Izvini sto ti nisam odgovorio.

Nisam nasao u Mamutu. Pogledao sam link (hvala) zvao sam sve knjizare sa kojima Delfi saradjuje - nisu imali ni jedan primerak u radnji. Nisam siguran da li smem da narucujem preko interneta posto putujem uskoro.

U svakom slucaju imam elektronski format  za prvo vreme - a original cu naci valjda vec na licu mesta ili negde usput.

Ma sigurno ces naci na licu mesta a uvek mozes da narucis online i da upises adresu u Kini i kad stignes tamo, knjiga te ceka

;D

Vec je kupljena u Moskvi - treba samo da je preuzmem kada budem presedao :D

Imacu dovoljno vremena da je listam dok traje let.  gent

da nema neka dobra dusa LP Norway pa bi prodala il takvo nesto il da ima informaciju kak nabaviti (moze i neki link il nesto  zvizhd , ja nigde da nadjem :/ )?  :mah:

evo dobra duša se javlja  ;D

http://aphrohead.com/Product.aspx?pid=14346098

skroz pouzdan sajt, jeftinije je nego da kupuješ u našim knjižarama, ako i nađeš, ja naručivao par puta knjige, pa i vodiče, stižu za oko 2 nedelje. na neku foru, nema poštarina, naplate ti sa kartice samo proviziju valjda od 1 evro.. samo je bitno da imaš google akaunt iliti gmail adresu, pošto to ide preko gugla. Ako imaš nedoumice, ti piši..  ;)

I ja potvrđujem da aphrohead odlično radi. Pravo zadovoljstvo je kupovati od njih. Sve funkcioniše vrlo jednostavno preko Google Account-a...  :mah:

@ Asterix

Poslao sam ti na pm neke moje beleske i planove rute kada sam se vozio po Rumuniji, nesto ce ti sigurno koristiti.

Ako neko moze meni da pozajmi LP za zapadnu evropu ili neke zemlje? neka se javi :) Mnogo zahvalan, ima da castim  :pivoooo:

Mislim da imam elektronsko izdanje, sigurna sam 90%. Pogledacu kad dodjem kuci pa ti javljam.

Imam ja štampano izdanje. Samo mi je 320km daleko, a ja ću u NS tek krajem juna. :psuje:

Mala digresija - ko ima Džejlbrejkovan Ajfon, može preko Sidije da instalira Instalouss, a preko njega da pretraži bazu krekovanih aplikacija.. Između ostalog, ima gomila vodiča od Lonli Planeta, Fromersa i njima sličnih.