Posted March 13, 2013 Ima li neko Spaniju pdf izdanje iz maja 2011. godine? Ili Valensiju iz 2010? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2013 Moze Valensija iz 2011.? Ili Spanija iz 2010.? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2013 Moze! Btw, nasla sam ovo: http://www.amazon.com/Frommers-Valencia-Day-Pocket/dp/0470721707 u PDF formatu, pa nek' se javi kome treba. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2013 Ako bi neko mogao da mi posalje LP Spain ili LP Madrid? Hvala unapred Puno pozdrava Rengo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2013 Ako ti niko ne posalje do veceras, posalji email u inbox pa ti saljemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2013 Ako bi neko mogao da mi posalje LP Spain ili LP Madrid? LP Spain poslan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Da li ima neka dobra duša koja bi mi poslala e-izdanje Lonely Planeta za Portugal (izdanje iz 2011. godine)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2013 Hajde da probam jos jednom... Da li neko ima izdanje iz 2011. za Portugal? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2013 Ako neko ima da mi pozajmi LP za Kipar u .pdf formatu Hvala!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2013 na koji mejl da ti posaljem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2013 ima li neko LP Centralnu Aziju? Izdanje 2010? da pozajmi, proda, da na poklon? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2013 Imam ja da ti "poklonim" elektro verziju Doduše, nije iz 2010, sad tek videh :/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2013 Dobih na mail: neka akcija je na LP sajtu do 12.07.2013 50% popusta. Max porudzbina 10 knjiga, a vazi za sva izdanja osim za preorder. Standardno na LP, ako je vrednost porudzbine preko 35evra, postarina je frei kod je LPSECRET. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2013 Dobri ljudi, ajde ako neko ima Lonely Planet Kinu 2011 ili ovo najnovije 2013. god izdanje neka mi pošalje na mail. Hvala puno. Ja imam već izdanje iz 2007. god, ali mi se čini da je malo bajato. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2013 Na sajtu libgen.org se moze naci dosta knjiga iz raznih oblasti, a ima i LP vodica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2013 Da li neko ima LP CUBA? pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2013 Nije LP ali ima svasta nesto: link Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2013 Imam ja iz 2000. godine čini mi se, a ja sam u Novom Sadu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2013 Da li neko ima LP Maroko, na prodaju, pozajmicu...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 6, 2013 Today only: 2 for 1 on all Lonely Planet Xmas gifts Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2013 Da li neko ima LP CUBA? pozz Имам ја из 2007, ако је још актуелно јави се Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2014 Trenutno je Lonely planet akcija 50% popust. Promo kod: LPSHOP50 Više na: http://www.holidaypirates.com/others/lonely-planet-promo-code-50-discount-on-everything-travel-guides-calendars-etc Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2014 Da podelim sa vama zapazanje da su poslednja izdanja LP Egipat prilicno fancy kada se radi o izboru smestaja i restorana i njihovih cena. Cene su mnogo nize... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2014 Ako neko ima Lonely Planet Kina, neka prosledi Ilegalcu na PP...pdf verzija naravno Hitno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites