Followers 0

zapadna, istocna, bliski istok gde god i kako god ne pravim pitanje!!!!

168 posts in this topic

e jesam genije nema sta, imao sam 4 poruke i sve catiri neprocitane!ok slikam se i saljem ti sto pre mogu.

ха, ха, геније, једна од тих је била од мене???

гули ту математику, бре......

Оги, послао сам мејл за резервацију, чекамо да видимо хоће ли га убацити код нас или јок.....

и да се зна - она преостала латино-цура је МОЈА!!!!

ок, ми се сутра гледамо-упознајемо као по договору, донећу ти фотку, као неку новију.....

поззз

Vazi, odlicno. Javi sta su odgovorili. Vidimo se sutra

Vazi, odlicno. Javi sta su odgovorili. Vidimo se sutra

јавио! видели се!

сад још да средиш те картице, и да кренемо!  lol::

е Даре, а што фотке???  треба само 1, не прави Оги фото-сешн...    :happyyy:

и да наставим - неколико теза упућених теби /надам се да ти Оги није већ послао ПП, да се не понављам/

дакле, док смо ћаскали љуљајући се на дунавском Бибису, ево шта смо смислили:

Еди ће ових дана бити у Матарушкој (ваљда) бањи, па ће одатле пут Ниша, с тим да ће тамо стићи у неким раним поподневим сатима... Оги и ја ћемо из БГа стићи у неко слично доба, па смо мислили да се мало прошврћкамо по Ниш/у, можда одемо до тврђаве или Ћеле куле, нешто клопамо, купимо сендвиче и воду за пут..... и онда већ по плану кренемо за Стамбол...

- такође, момци су још једном покренули питање 4-е ноћи..... колико се сећам, најпре смо причали да останемо од 16-20, па смо онда скратили за дан, простом већином, тако да имаш о чему да размишљаш..... што се мене тиче - може.....

а за повратак - спавање у Бугарској, негде на Црном мору.... мада се то мене већ не тиче, ја одо' у Кушадаси....

и да, Никола ће да долети доле, а враћа се са вама.....

визе су још увек потребне, узимају се на граници, цена - ситница, 10е.....

и да - питање је да ли да уплатимо здравствено осигурање......

Еди планира да се ождере од пилава и дагњи, па га брине тровање храном....   :eat:

толико од мене.....

Banja- Kursumlijska :dance:

4. noc- Da ( ukoliko postoji mogucnost)

Spavanje u Bugarskoj- Da

Osiguranje- Uplatio u Delta Generali....snaga krilatog lava :king:

Dagnje ne jedem, ali zato pilav i kukuruze DEREM. lol::

poslao sam 2 za svaki slucaj jednu kao za lk drugu kao za pasos jer nisam siguran koja veliicina treba.sto se 4 noci tice na zalost nisam za iz 2 razloga prvi je odmor jer mi krece jos od 9-tog i od mene bi se ocekivalo da se vec 21 vratim u nocnu smenu.drugi razlog novci.

sto se osiguranja tice ja sam pokriven preko uniqa osiguranja preko cele godine a vi kao zelite ja bih ga na vasem mestu uzeo zlu ne trebalo...

a koliko vidim nisam jedini gurmanin u ekipipa cemo se lepo slagati.

sto se tice dolaska u moje mesto-kako vam odgovara vodim vas na najbolju krku koju ste ikada probali da vidite kako se ovde kod nas krka..... :eat: :eat: :eat: :eat: :eat: :eat: :eat:

i jos jedna konstatacija- auto mi nesto zesce flesira celog dana nadam se da nije nista ozbiljno moracu da ga vodim kod cika doktora.pa laku noc dragi sapatnici! ;D

@ Даре

само сам се шалио за фотке - сигуран сам да ће Оги изабрати праву, те да ћеш се и ти провући као профи новинар, хе, хе.....

за све остало се слажем, наравно, само ми није јасно што смо онда померили на 17,  :-\ кад смо могли да пођемо и 16-ог, као што је прво било планирано, и таман би онда имао довољно времена да се одмориш и спремиш за посао, а не овако одмах у 3 смену..... мада, ако је теби ок, мени још боље....

да, верујем да смо у овој групи сви гурмани, па ћемо после овог Стамбола бити на ригорозној дијети  smartass    лично једна чекам да пробамо ту најбољу крку у Ниш, а онда - на тренинг по тврђави..... 

и да, држимо фиге да реноу неје ништа, јавни нам, да видимо треба ли да букирамо возове, бусеве, трајекте и томе слично.....  nono

@ Еди

извини што помешах бање - није намерно, а и дагње - то је оно - што је баби мило, .....

али, не брини, за кукурузе ћемо да се натежемо, па ком обојци, ком опанци.....  :pivoooo:

Najbolja klopa u Nisu a ne u Nis. ;)

jao nadam se da si u pravu za auto, nista mi se ne svidja kako se ponas.upalila se signalna lampica za kvar na elektronici on se gasi nece da vuce kad se ugasi nece da upali sem kad je njemu volja.sutra ide kod doktora definitivno nema zezanja.

laku noc

gurmanin

аха, и овде се каже гурман, али ја тебе нисам исправљао......    :x

ипак, пази се ако то не буде била најбоља клопа у НИШУ!!!    :eat::pivoooo:

Akreditacije gotove, Ivica i ja kupili karte, Nikola takodje, srecan svima put, pa se vidimo u ponedeljak, sa nekima u Nisu, a nekima u Istanbulu.

a nekima u Istanbulu.

мислио си да кажеш: са Николом у Стамболу у УТОРАК, зар не?

надам се да си му направио мемо како да стигне са аеродрома до Таксима....

а за акредитације - саол....    klanj::

Prodao sam sto'njak i kupio sam KONJAK. ::crazy: ::crazy: ::crazy:

Oko 22h sam u Nisu.

SUTRA POCINJE!!!!!!!

FATIMA STIZEM :banana: :banana: :banana:

Bili, malorpe se vratili, odusevljeni, bice uskoro detalji.

момци,

јел се састајемо у "Бибису" да пишемо блог???    lol::