Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

moze da se kupi tehnicka roba po najpovoljnijim cenama. Konkretno, planiram da kupim foto aparat Panasonic TZ7 koji kod nas kosta 290eur a vidim da ga na amazonu ima za 269dolara. Da li je neko, tabanajuci po Evropi, naisao na neku radnju sa dobrim cenama i dobrom ponudom?

Planiramo izlete do Budimpeste, Beca, Praga.....skrenucemo sa puta zarad dobre kupovine.

Hvala  :yok:

U Budimpeshti je za foto opremu uglavnom jeftiniji i ponekad bolje opremljen Saturn u Mamut trznom centru, nego Mediamarkt u West endu.

Ja sam bas panasonic, i to tz seriju, dopremila iz Moskve. Generalno, sva tehnika mi je tamo deluje jeftinije. Ako imas nekog od nasih tamo, isplati se da ti donesu. A i ako nemas, lep je grad za obici  :D

У Европи је негде нешто јефтиније, негде скупље, али САД је рај за технику, па види да ти неко донесе оданде.

U blizini, tj Grcka i Bugarska su tu. Moze se povratiti i danok pa izadze jeftinije.

Ovo je store u Solunu: http://www.fotomarket.gr/

Ovo je bugarski: http://www.photopavilion.com/

Konketno za taj model, to je stari model koje je verovatno vec tesko naci. Ali zato imas novi TZ10, jeste malo sluplji, ili TZ8 koji je jeftiniji a glavna razlika je video koje nije AVCHD kod ovaj.

• Author

Da, ovaj TZ7 vec izlazi iz mode...i logicno je da ce cena da pada ali...kod nas logika ne postoji. Evo, kod Grka u fotomarketu TZ10 je 325e,a kod nas 390.

e sad, ako je porez na tehnicku robu bar 10%...dobijam bolji aparat za iste pare.

kod Bugara je 729.00 лв. с ДДС...sto je oko 365e.

Kod madjara nikako da nadjem cene na saturnovom site-u (imaju oba modela)...Rumune sam proverila (skupi su).

Nego...kupovina preko slicnih sajtova :

http://www.digitalwaystore.com/product_info.php?products_id=198906

gde je neverovatnih 189e. Kako se isporucuje u Srbiju. Koji su mi dodatni troskovi?

Udavih,....hvala :)

• 2 weeks later...
  • Author

Bila u saturnu....

ima svasta....samo nema ono sto meni treba  :psuje:

Cene...hm, onako.....kada se vrati PDV na granici ok...inace smo tu negde...

• 2 weeks later...

Mozda malo glupo pitanje,ali kako ide to oko vracanja PDV-a na granici?

Sta treba da se ima i koja je procedura, ako moze malo objasnjenje, ili na PM da ne skrecemo ovde sa teme

Hvala