Jump to content

Featured Replies

Posted

corcovado-thumb.jpg Moj hotel se nalazio u prvoj poprečnoj ulici do Kopakabane koja se proteže u dužini od 4km, avenijom Avenida Atlantica. Na jednom svom kraju, Kopakabana se završava rtom iza koga se proteže druga plaža, Ipanema...

Autor: Mima Stanojlović

Pročitajte ceo tekst

E, ovo je odlican tekst! Vrlo informativan, sadrzajan, citljiv, sa lepim opisima svih lepota Rija! Iako nije avanturisticki i suvise iz licnog ugla, vec vise deskriptivan, sve je uradjeno na jedan vrlo lep nacin, tako da se dotakne svega pomalo a da opet ne bude samo puko nabrajanje, iako sa dosta podataka, svakako zanimljiv! Tacno vidim slike raznih mesta bas onako kao sam ih i ja doziveo!

PS: Nisam znao za onu solidarnost lokalaca, ali ne iznenadjuje me i ako je zaista ako, svaka cast! Ali, posle takvog, naocigled nicim izazvanog opkoljavanja, ipak proveriti dzepove :)

Predstavljanje jednog takvog megalopolisa kakav je Rio bio bi potpun promasaj bez pominjanja osnovnih podataka i opisa. Sto se tice avanture, u Riu je nisam trazila, ali sacekaj da se vratim iz Patagonije. Inace, sto se tice one solidarnosti lokalaca, u njoj uglavnom ucestvuju zene, pa cak i bake i verujem da to rade iz sasvim iskrenih pobuda i da ne ciljaju na novcanike. :)))

I ja jedva čekam :) nemam pojma šta me tamo čeka, znam samo zašto idem :)