Posted October 4, 201014 yr Moj hotel se nalazio u prvoj poprečnoj ulici do Kopakabane koja se proteže u dužini od 4km, avenijom Avenida Atlantica. Na jednom svom kraju, Kopakabana se završava rtom iza koga se proteže druga plaža, Ipanema... Autor: Mima Stanojlović Pročitajte ceo tekst
October 6, 201014 yr E, ovo je odlican tekst! Vrlo informativan, sadrzajan, citljiv, sa lepim opisima svih lepota Rija! Iako nije avanturisticki i suvise iz licnog ugla, vec vise deskriptivan, sve je uradjeno na jedan vrlo lep nacin, tako da se dotakne svega pomalo a da opet ne bude samo puko nabrajanje, iako sa dosta podataka, svakako zanimljiv! Tacno vidim slike raznih mesta bas onako kao sam ih i ja doziveo! PS: Nisam znao za onu solidarnost lokalaca, ali ne iznenadjuje me i ako je zaista ako, svaka cast! Ali, posle takvog, naocigled nicim izazvanog opkoljavanja, ipak proveriti dzepove
October 7, 201014 yr Predstavljanje jednog takvog megalopolisa kakav je Rio bio bi potpun promasaj bez pominjanja osnovnih podataka i opisa. Sto se tice avanture, u Riu je nisam trazila, ali sacekaj da se vratim iz Patagonije. Inace, sto se tice one solidarnosti lokalaca, u njoj uglavnom ucestvuju zene, pa cak i bake i verujem da to rade iz sasvim iskrenih pobuda i da ne ciljaju na novcanike. ))