Posted October 4, 200618 yr Drugari, u subotu 14. oktobra pozivam vas na nonsens parti, uveche u centru Novog Sada... treba samo da se obuchete besmisleno i donesete najbesmisleniji poklon koji mozete da zamislite, a pice se besmislena pica i slushati besmislena muzika zainteresovani nek se jave na pm ili moj mejl za vishe informacija.
October 4, 200618 yr A da ti to ne punis besmisleno puno godina tog dana :-D ? ...hmm sta li moze biti besmislenije od festivalskih ludaja...
October 4, 200618 yr Nazalost, napravljena je manja logicka greska. Nedostatak smisla je smisao te zurke... paradox... tako da moram da apsolutno odbijem pricu o besmislenim poklonima u smislu odrzavanja besmislenosti zurke... Dakle, donosim smislen poklon sto priznacete ... nema smisla
October 5, 200618 yr Besmislemo je to sto sam ja uopste razmisljala i smislila sta je to besmisleno a najbesmislenije je kupiti smislen poklon i ne pojaviti se.
October 5, 200618 yr a najbesmislenije je kupiti smislen poklon i ne pojaviti se. hehhehheh... Intrigantno mada, nedonosnje smislenog poklona je dvostruka negacija smisla (smisao je doneti besmislen poklon) sto mu opet dodje smisleno edit: besmislena logicka korekcija
October 5, 200618 yr o boze... pomalo me sad plashi shto sam dozvolio ovom ludaku da pravi to svoje chudilo u kod mene u stanu...
October 5, 200618 yr Posto je vecina stvari oko mene po definiciji besmislena, samo cu prestati da trazim smisao, te se prepustiti basmislu te se pojaviti, mada je i to besmisleno Bas smo juce pricali o besmislenim poklonima.... Ideja koliko zalis, Ako se besmislena zurka bude odrzavala u onom besmislenom stanu i centru(besmislenome), potpuno je smisleno ne dati Mariji da preskace sa terasa, posto je to inace normalno,a sada postaje besmisleno, ili ne???
October 5, 200618 yr svi znamo ko je prvi iskocio kroz prozor i uskocio u zabranjeni grad u svakom slucaju, smisleno i besmisleno su prilicno nerazlucivi, ako mene pitate... ipak, doci cu svakako
October 5, 200618 yr Da li mogu da ponesem i svoju prehladu sa sobom?Nikako da je se otresem u poslednje vreme. Ili bi mozda neki smisleniji poklon
October 15, 200618 yr AH - TEKILLA the elixur of the Godz . Makes you see things that aren ' t there ! ... I do not touch the stuff . . . trust me . . . - rece neko nekad negde..... and i knew from the beggining that it was bad choice bilo veselo , otkaceno skroz i tako... ko je bio sve zna aj uzdravlje
October 15, 200618 yr AH - TEKILLA the elixur of the Godz . Makes you see things that aren ' t there ! ... I do not touch the stuff . . . trust me . . . rece noko nekad negde.... and i knew from the beginning that it was bad choice bilo veselo, otkaceno jako....znaju oni sto su bili ... aj uzdravlje
October 15, 200618 yr au franci.. to bejashe jedna bolesna zhurka.. koliko ljudi, pica, chak i droge.. shto bi marina rekla:
October 15, 200618 yr Meni je bilo odlično... očigledno smo talentovani za besmisao. Da li bi neko od dobrih ljudi s fotoaparatima mogao da okaci par slika negde, pa da nam posalje link?
October 15, 200618 yr ristekpa ljudi! franci, luka, chivitli i ja se prisecamo priceless momenata eeeeeee kad bi samo znali
October 15, 200618 yr the evening after.... ja i dalje nemogu da se oporavim... jako jako dobra zurkaaa
October 15, 200618 yr nakon sto sam 10 puta nakon raznih zurki obecala ljudima da cu se konacno pojaviti i na forumu - oglasavam se svojim, verovatno /mada sam iskreno zaboravila dal ikad ranije pisah sta/ prvim postom!! ja sam spavala samo jedan sat tu negde oko 6-7.. onda dosla kuci i tako... do sad sam izdrzala, a jos i trening.. no - jez je zakon!!! :D i proglasena sam /off record/ za nejbesmislenije obucenu "zenu".. :ponosna: