October 15, 200618 yr proglasena sam /off record/ za nejbesmislenije obucenu "zenu".. :ponosna: Srećo to uop?tre nije bilo besmisleno...
October 15, 200618 yr Ovo je bila najnenormalnija zurka ikada. Kad dodjem sebi,a to bi moglo potrajati, rado cu prisustvovati novom okupljanju. i proglasena sam /off record/ za nejbesmislenije obucenu "zenu".. :ponosna: Mislim da Kelso ipak treba da ponese tu titulu,jer su mu kikirikiji bili na mestu
October 15, 200618 yr evo i naseg dragog slavljenika, kako pokusava da pobegne iz zatvora, naravno, trceci u mestu... (ne zaboravite da otvorite fajl u punoj velicini i snazi, jer franci se zaista pomera heh, blesava zurka, dugotrajna i
October 16, 200618 yr Two days after Mogu reci da je bilo mnogo dobro Samo mislim da ovo i nije bash preterano zdravo Kad je sledece okupljanje tj. seansa ?
October 16, 200618 yr Ja imam nekih 80desetak slika... probacu da napravim neki izbor... pa cu vec baciti negede ovde na net...
October 16, 200618 yr pa dobro de, ako i nisam bila besmislena , barem sam slatka!! (narocito u izdanju )
October 16, 200618 yr Huh, i ja se lagano oporavljam Mario, dobit ces motku po guzi sto si me okacio kako sanjam Posto je ovo bila jedna vrlo nenormalno besmislena zurka, mislim da bi bilo bas besmisleno da napravimo reprizu, sa sve onako divnim Marijinim palacinkama day after P. S. a ono je bio kikiriki sto smo stipkali na Kelsu?
October 17, 200618 yr da, se i ja oglasim... fantasticna zurka, divna, retko bolju doziveh... samo, moj napaceni organizam! moje slike su nekim pijenim cudom jako tamne... probacu da ih sredim i okacim na net, ali ne garantujem.
October 17, 200618 yr Dodjoh sebi, kao, e ono jebilo ludo, jedva izvukoh zivu glavu... Neke posledice i sad osecam, no ne bi sad o tome... FANTASTICNO, nema sta, malo sam doduse zabrinut za nas Jegulja duso, zasto su slike tamne pitaj marka koji je prespavao pola zurke na tvom fotoaparatu, te se zalio sutra na neobican bol u donjem delu ledja HOCU SLIKE U NECENZURISANOJ VERZIJI
October 17, 200618 yr Kao zvanicni podpredsednik nezvanicne organizacije KPS-a zabranjujem ovakva okupljanja bar u narednih nedelju dana jerbo nisu dobra za zdravlje!!!
October 19, 200618 yr evo i mog foto-izvestaja sa pocetaka zurke, dok nisam resio da je najbolje da se ja i fotoaparat, radi obostrane bezbednosti, rastanemo na jedno vece http://www.pbase.com/poletarac/besmisal
October 20, 200618 yr luka, sine, sto su ti dooooooooooooooobreeeeeeeeeeeeee fotke! .gif' alt='::'> nemam reci! bravo, mladicu, divno!