Posted September 8, 2019 (edited) Da rezimiram, srpske drzavljane tretiraju kao one sa US pasosem prilikom apliciranja za iransku vizu sto je bitna informacija (jer smo im ukinuli bezvizni rezim). Iako sam platila agenciji za vizu na kraju jer sam online odbijena, vec 4 radna dana ni traga od vize, a kako me je operaterka obavestila, mozda ce biti u sredu, a realnije tek u subotu. Sami procenite dal se isplati. Meni je preselo. Edited September 8, 2019 by sandrolina Wrong letter Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2019 ne bih krivio Irance. Posetom Iranu, toj divnoj zemlji i ljudima, ćete zaboraviti na male muke oko dobijanja viza. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2019 Pitanje za forumasa koji je skoro bio u Iranu tj.obisao Persepolis - koliko kosta ulaznica u evrima (ne rijalima)? Hvala na odgovoru unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2019 Sve ulaznice u Iranu su jako jeftine, od 1.5 do 5€, i Persepolis je tu negde. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites