March 23, 200718 yr Ako ima tri coveka, mozemo da napravimo tri grupe. Mozemo i turnir da napravimo, ili neku igru... Zmurke, ili pronadji zagonetni predmet, ili izgubi bliznjeg svog
March 23, 200718 yr Ili ili ili ... ovaj ... sta htedoh reci? Meni nebi smetalo da vodim jednu grupu u kojoj bi bili samo ja i uciteljica ... pa nek se i izgubimo!
March 23, 200718 yr Ako ima tri coveka, mozemo da napravimo tri grupe. Mozemo i turnir da napravimo, ili neku igru... Zmurke, ili pronadji zagonetni predmet, ili izgubi bliznjeg svog gde si bio u novembru sa tim predlogom? sad da mi gubis decu kad su skoro maturirali!
April 7, 200718 yr e, mi bili, nas 16 i jos nekih ljudi 10, znaci mnogo! prosetali, upauchinili se, najeli se roshtilja, platili kaznu u gradskom jer ja pogresno racunam. bilo suuuper! deca odushevljena. nenadu veeeeeeeeeeeeliko hvala!
June 1, 200718 yr E steta i ja bih da idem ali ne mogu ove subote. Idem na sajam erotike u BG i tamo ce biti puno igracica .
June 1, 200718 yr Eto sutra i mene i mog kuma. A možda i moje šestogodišnje kumice. Je li, Micowiny, imaš li nešto protiv (poslušne) male dece u podzemlju ?
June 2, 200718 yr Author Nikako deca su disciplinovana. Vodio sam jednom srednjoskolce i nikada vide. Jel tako jagulja?
June 2, 200718 yr Author Nikako deca su disciplinovana. Vodio sam jednom srednjoskolce i nikada vide. Jel tako jagulja? Nadam se da je vredelo putovanja.