December 8, 201015 yr Pozzz svima, pre svega bih pohvalila ovaj forum kao i sajt pre svega... zaista puno korisnih inform. Izvinjavam se ako je to vec bilo postavljano kao pitanja (pokusavala sam da nadjem ali bezuspesno) ali mi nije jasno zasto nefunkcionisu onih par adresa koje su postavljene na sajtu u ISKUSTVENIKU, mislim na myair.com zatim skyeurope.com.. kad na njih klikam nece da se otvore sajtovi... jel to vise ne funkcionisu te kompanije ili...?
December 8, 201015 yr Kako se ovaj odgovor odvojio od već postojeće teme ? SkyEurope je slovačka low-cost avio kompanija koja je pre par godina - propala . Zato im ne radi sajt... MyAir takođe (italijanska).
December 8, 201015 yr Ivana, nažalost, taj članak u iskustveniku treba da se ažurira, zato si naletela na par zastarelih informacvija. Neko je već preuzeo taj deo posla na sebe, ali kad će biti, ne znam. U međuvremenu sam uklonio iz njega sve gde su se pojavljivali SkyEurope i MyAir...
December 8, 201015 yr Ivana, dobrodosla na forum! Savetujem ti da se ponajvise fokusiras na Ryanair, Wizzair i Easyjet, to ti je vise nego dovoljno za jeftina putovanja
December 9, 201015 yr Author Hvala Nova sam u svemu ovome pa jos ucim Kazite mi kakva su Vam iskustva za letove poslednjih dana decembra? jel su to skupi letovi po pravilu zbog Ng ili se nekad i spuste cene? Na wizzu sam gledala za Dortmung i vec je blizu 200 e povratna karta Easyjet je recimo povoljniji ali kad dodam transver od Ns do Budimpeste koji je 70 e (povratno) opet dodje na isto... Ryanair mi deluje za nas iz Srbije najnepovoljniji sto se mesta polazaka tice... iz Budimpeste samo za Uk letovi, bas razocaravajuce, a kliknes na neko drugo mesto polaska a ono 66 ruta ka svim pravcima...
December 9, 201015 yr @Ivana.Vosa Iako si nova kako kazes, solidno se snalazis Poslednjih dana decembra i prvih dana januara su letovi skuplji zbog Ng, pogotovo ako sad trazis kartu.Pre mesec-dva je verovatno bilo nekih jeftinijih karata.Ako mislis na spustanje cena u smislu 'last minute'- od toga nema nista.Po 'pravilu' cene karata ce samo da rastu.
December 13, 201015 yr Author E da, takodje sam videla negde, mozda bas i u iskustveniku, da je jedan od bliskih destinacija za polazak i Balaton.. Ali ga nigde ne nude na njihovim sajtovima kompanijme... je i to bilo pa proslo?