Jump to content

Featured Replies

Posted

dakle.. znate li za neko cool netipicno desavanje 31.decembra?

ide li neko na ovaj winter camp u transilvaniji?

sta preporucujete nekolicini osoba kojima je mrska nova godina i nece da potrose $$$ na gluposti?

Ja tek danas saznao za taj kamp, i ozbiljno ga uzeo u razmatranje. Nista zanimljivije mi nije palo napamet. A ovo sigurno obecava - 200 cs-ovaca na jednom mestu, moze biti samo dobro!

A ako imas resursa, moj predlog je neka neobicnost, recimo docek na plazi, nesto mi zima sve manje prija. Ako si vec u PT, to sigurno nije puno eskudosa :)

• Author

pa i ja bih na plazu... no, bicu u srbiji :D tako da..

a za kamp.. ne znam. ne bih svakako ostajala svih tih dana a onda ne znam kako je oko troskova (posto je fee 40 evra), plus nemam bas normalan auto da se doklizam do transilvanije, a vidim da su varijante vozovima i busevima ubi boze.

Ljudi ajmo neku akciju da organizujemo za novu godinu. Ja nemam pojma gde cu. Moze kod mene da bude, samo pod uslovom da ce biti devojaka.  ;D

Hteo sam prosle god na kamp u Budimpestu, al onda sam ostao u gradu i proveo se najbolje u zivotu! Sad nem pojma sta cu, ima puno mase s kojom bih mogao slaviti, a svi ocekuju od mene da ih okupim :-\ Ima jos vremena, prosle godine smo odlucili 29. :roll:

Al najverovatnije cu u Vinski podrum, da lepo ko gosn covek docekam jos lepsu 2011. uz tamburase clap.gif' alt=':clap:'>

dakle.. znate li za neko cool netipicno desavanje 31.decembra?

ide li neko na ovaj winter camp u transilvaniji?

sta preporucujete nekolicini osoba kojima je mrska nova godina i nece da potrose $$$ na gluposti?

U Krusevcu ce izgleda na Trgu biti Severina, a tradicionalno se deli besplatno kuvana rakija (mislim i caj i slicno), bice valjda i sad. Mislim, to je bas kul, a i bas je netipicna pevacica ta Seve, snimila je i film :)

A posle nove godine ima sa nasem forumu da osvane "home video Mileagainst i Seve kite jelku"  lol::

E bre Mile... da je Jami, pa i da razumem, ali Seve!  lol::

A posle nove godine ima sa nasem forumu da osvane "home video Mileagainst i Seve kite jelku"  lol::

Sta vama pada napamet! Ju ju ju. A ti Bojana, ne diraj mi Jami! :)