Posted December 21, 201014 yr Pozdrav svima! Zamolio bih ljude koji su bili u Ukrajini na muzickom festivalu KazanTip, da prenesu utiske i korisne informacije u vezi istog, ALI MOLIM DA PISU SAMO LJUDI KOJI SU BILI LICNO NA FESTIVALU a ne ljudi koji su culi iz bilo koje ruke ili citali o njemu na internetu jer i sam imam vec takve informacije!!! Hvala !
December 22, 201014 yr Author I zamolio bih Vas da mi deaktivirate profil, nadam se da ovu molbu mozete ispuniti !!!
December 22, 201014 yr Neće biti ni zatvaranja teme, ni gašenja profila... Čovek ima pravo da traži isključivo iskustva iz prve ruke... ako se neko javi, dobro. Ako se ne javi, opet dobro.
December 22, 201014 yr Овај би одмах да угаси профил? Сад ће још испасти да су људи на овом форуму нељубазни!
December 22, 201014 yr Author Probudim se ja lepo jutros pre odlaska na posao i vidim Nikolin post koji me nije bas obradovao a nisam ni pogledao da je on samo obican clan a ne neko od moderatora sto sam u tom trenutku i pomislio da jeste jer se jos nisam ni razbudio, pa sam napisao sta sam napisao. Da je to bio zvanican stav moderatora i foruma moja reakcija bi bila ispravna ali posto je to samo stav Nikole onda sam preterao ali ok...Kako god... Imajuci mnogo iskustva sa raznih foruma tako sam i zamolio se jave samo ljudi koji su imali licna iskustva vezano za postavljenu temu znajuci da ce se uvek prikaciti i komentarisati ljudi koji su "culi", "znaju" i slicno, a sto meni ne koristi i uopste ne zelim da gubim vreme na rekla kazala niti da se logujem na svaki meni nebitan post. Ne radi se o ljubaznosti, nisam na nekom salteru da mi to treba "ljubaznost" i da to trazim, treba mi samo kvalitetna informacija i nista vise. Kao sto se moze videti, ovo je 7 post u temi ali ni jedan vezan za temu i o tome se radi. A kad budem zeleo, otvoricu temu za caskanje sa ljubaznim forumasima a do tada ako neko moze da mi pomogne neka postavi svoje misljenje ako ne opet je sve ok, ipak nekim ljudima je i samo vreme dragoceno, treba to postovati! Nadam se da se ne ljutite Zivi i zdravi bili, odoh da jedem
December 22, 201014 yr ...ipak nekim ljudima je i samo vreme dragoceno, treba to postovati! Zivi i zdravi bili, odoh da jedem A imas vremena da jedes!
December 22, 201014 yr O boze! Danas i kad covek stavi smajli na kraju ljudi misle da si totalno ozbiljan... Oprosti sto sam ti spamovao post. I da znas da mi laska sto si pomislio da sam moderator.
December 22, 201014 yr Author Sve je ok Nikola Dobro, vi spamujete , ja se ljutim , ali evo vise necemo ni spamovati niti se ljutiti nego cekati da neko nesto prozbori o ovoj temi iz prve ruke .gif' alt='::'>