March 16, 201114 yr Ajd malo pojasnjenje za nas sa jeftinijim ulaznicama... Sta je Memingen? Sta je 90, a sta 365 din?
March 16, 201114 yr Author wizz... Beograd-Memmingen 90din karta u pravcu skoro ceo maj. kada se nakalemi provizija za placanje karticom...povratna sa rucnim prtljagom 1200din ukucavajte brojeve pasosa.... :comp:
March 16, 201114 yr Veliko hvala za info, ja kupio 9 komada, zasad PS: Ne ukucava se br. pasosa odmah prilikom bukiranja, ili su mene mozda zeznuli
March 16, 201114 yr Author ....da dodam i ja 6 komada (za sada)....Dragance, napunicemo avion e sad, ovo su sve kupljene karte za presedanja. Ima interesantan vikend poslednja nedelja maja....ista cena... Nesto se mislim, da li vredi ici u Memmingen/minhen na ta 3-4 dana, tj. da li ima sta da se vidi? Sad cu malo da prekopavam po forumu ali ajde, ako neko ima neke sveze info...
March 16, 201114 yr Hahaha, jos samo da su isti datumi Ja sam mobilisao drustvo, pa taman kad vec budem u Srbiji, da iskoristimo vreme pametno i svi coporativno skoknemo negde. Zadrzacemo se samo u Memingenu i okolini, plan jos nemamo, ali bitno da karte i dobru volju imamo. Minhen je tu, svakako, a koliko znam u tim krajevima ima i lepih zamkova koje vredi obici, Neuschwanstein, kao prvi. Nedaleko od Memingena je i tromedja Austrije, Nemacke Svajcarske, sa Bodenskim jezerom, verujem da je i tamo lepo. A ni Lihtenstajn nije daleko, a deluje egzoticno. Vise nego dovoljno zanimacija za 3 dana. Inace, kupio 14 karata
March 17, 201114 yr I ja ugrabih četiri komada. Hvala Vuče na pravoj informaciji. Izgleda da će maj biti mesec Serbia Travel Cluba u Bavarskoj!
March 17, 201114 yr Karta u GSP Beograd 100 din u autobusu. Wizz do Nemacke 90 din, al na netu Pa brze i jeftinije cu stici sa Novog Beograda do Nemacke, nego do Vozdovca preko Gazele 17-icom :) I onda kazu da je gradski prevoz jeftin?!?
March 17, 201114 yr cime vi placate?bank transferom ili karticom....moze li savet?imam racun u otp banci....
March 17, 201114 yr Ne znam kome su rekli prošli put kada je pokušao bank transfer da treba da se čeka 5 dana... a moguće je da sam loše razumeo
March 17, 201114 yr Kupio sam sestrama karte za Minheh 19-30.04 i kostale su 150 evrica za njih dve sa 1 torbom za check in. Sta mislite da li bi mi se isplatilo da to ponistim i kupim im po ovim cenama ili ne, koliko je ta zaj....ancija? Sad videh,ako se ne varam otkazivanje leta je 6600 din po letu, jeam li u pravu? Ili je to ako oni otkazu let
March 17, 201114 yr Ako otkazes kartu vracaju ti cenu karte minus provizija i minus sve ostale taxe koje su usle u cenu tako da - verovatno se ne isplati.
March 17, 201114 yr Vidim da su relativno blizu Memmingena i Legopark i Ravensburger park, pa ako neko vodi klince ...
March 17, 201114 yr Jel to prosla promocija, ili su sve karte pokupovane? Ja vidim da ima samo za 365din po pravcu. A to kad pise 365din po pravcu, osim prtljaga, jel treba jos nesto tu da se iskesira, neke takse ili tako nesto. Nikad nisam leteo avionom, pa ne znam.
March 17, 201114 yr Kod mene su jos po 90din, skoro ceo maj i pocetak juna Mozda zato sto sam 4 sata iza Evrope @gosn.shajbna, najjednostavnije receno, povratna karta BG-Memingen ce te kostati 13 evra i imas pravo na 10kg rucnog prtljaga. 180din povratna karta, ostalo je taksa za placanje karticom. Ako hoces jos prtljaga, za tamo i nazad ce te kostati 15+15 evra, torba od 32kg.
March 17, 201114 yr Pardon, jeste 90din, pise 365, ali kad kliknete na to i krenete u celu proceduru izlazi 90din po pravcu.
March 17, 201114 yr Nego, mene nervira jedna stvar. Karta je 90din, povratna 180din, ili 1,83 evra, po njihovom kursu. Pise im na sajtu da je taksa za placanje karticom 5 evra po letu, po osobi. Dakle, povratna bi trebalo da bude 1,83+10=11,83 evra. E, ali kad kliknes tip kartice visa ili mastercard, pise da je cena 13,04 evra, koliko sam i placao. U ciji dzep ide razlika 13,04-11,83=1,21 evro?? I koja je to taksa uopste??
March 17, 201114 yr Author Lopovi lopovi da strajkujemo... btw, 14 karata kupljeno po 90 djunti .gif' alt='::'> ::
March 17, 201114 yr Izgleda da se wolfbgd z... al i mene ti misteriozni troskovi jako nerviraju, pa makar bili i 1 evro.