Posted May 13, 2011 Molila bih sve ljude dobre volje da pomognu jednom malom istraživanju, tako što će popuniti ovu anketu od 40 kratkih pitanja: http://www.upitnik.net/ankete/a.php?id=ccd1b U pitanju je test opšte kulture, pa vam možda može biti i zanimljivo da proverite kako stojite tu Anketa je potpuno anonimna, koristi se u istraživačke svrhe Hvala svima, pomoć je neprocenjiva Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 A što nam ne ostaviš mogućnost da ne odgovorimo, ili da odgovorimo ne znam. Baš mi je besmisleno da odgovaram na pitanja o kojima nemam blage veze. A pretpostavljam da i tebi slučajni odgovori samo unose šum u podatke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 statistički gledano, mnogo je lakše izaći na kraj sa verovatnoćom slučajnog pogađanja nego sa time da ti svi ljudi odgovore "ne znam" na gomilu pitanja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 A kako da proverimo kako stojimo sa opstom kultureom kad na kraju samo pise hvala na izdvojenom vremenu, nema tacnih odgovora i to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 ko hoće tačne odgovore nek mi pošalje PM sa mejl adresom na koju da ih pošaljem! fala ljudi puno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 nakon što popuni anketu naravno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 RGB - zar nisu to osnovne boje? Ili sam samo prisvojio programski termin? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 Zelena nije osnovna boja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 statistički gledano, mnogo je lakše izaći na kraj sa verovatnoćom slučajnog pogađanja nego sa time da ti svi ljudi odgovore "ne znam" na gomilu pitanja Ali onda to nije posteno prema nama,koji ispunjavamo tu anketu Prilagodjavate je samo sebi,a za one koji treba daje popunjvaju bas vas briga... Inace,odbijam da ucestvujem u anketama gde nisu ponudjeni svi odgovori (ukljucujuci i "ne znam"). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 Uradjeno, molim odgovore Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2011 Психологија не прихвата одговор "не знам", док филозофија није тако ограничена. Овај тест су правили психолози. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2011 btw. ovo je format testa za prijemni ispit na filozofski fakultet u beogradu - sve studijske grupe ako se neko priprema za prijemni može da mu bude od koristi hvala svima koji su pomogli bez pametovanja, divni ste Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2011 hvala svima koji su pomogli bez pametovanja, divni ste Nema na čemu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2011 I da li bi polozili? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2011 hvala svima koji su pomogli bez pametovanja, divni ste A šta je sa onima koji su pomogli, uz nezaobilazno pametovanje. Molio bih odgovore na bik_koji_sedi@bk.ru . Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2011 Ja sam ubeđen u tačnost mojih odgovora bez rešenja šalim se, može i meni na slobodan.rudic@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2011 Što bi rekao Homer Simson: Woohooo! Pogodio sam ime slikara, i to na sreću. U inat statistici. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites