Followers 0

Pomozite da osvojimo letovanje :)))))

14 posts in this topic

Drugari, da li biste bili ljubazni da ukoliko imate nalog na facebook-u nam pomognete da osvojimo put u Grcku.

Treba samo da lajkujete grupu "Ekstrapopusti" http://www.facebook.com/pages/Ekstrapopusti/178911435480460, a zatim lajkujete nasu sliku  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150210478756548&set=o.178911435480460&type=1&theater

Admini ako mislite da ova tema nije u skladu sa propisima mozete slobodno da je obrisete ili ako treba premestite negde drugo. Jedino nam je u cilju da probamo da osvojimo to putovanje, jer smo na jednom konkursu vec nepravedno izgubili pa sad zelimo opet da probamo.

Konkurs traje jos nekoliko dana a trenutno se nalazimo na 3. mestu, a do juce smo bili na prvom, tako da nam treba pomoc svih drugara :)))))

Hvala vam

bio sam ljubazan ;D

Hvala puno,moramo da zapnemo iz sve snage,sad smo na drugom mestu jer nas pretekla kamila koja pije vodu iz flasice pa imamo nekih 90 glasova zaostatka

Bili bismo vam veoma zahvalni ako bi jos neko bio ljubazan :)))))) A ovih 69 poseta ovom postu je moglo dosta da doprinese :)))))

Lajkala ;)

Hvalaaaaa,ako vam nije problem da malo prosirite to bi bilo super ;)

Ја лајков'о још јуче  ;D

To zmaju :)

Done :)

Hvala i tebi Mazo, napredujemo polako ali i ova slika sto je trenutno na prvom mestu napreduje, tako da nam je neophodna i pomoc vasih prijatelja jer smo mi nase vec ispucali :)

Kako, bre, polako? :) Pa, ovi, svi zajedno, nemaju skora, koliko vi imate na ovoj slici.

Koliko ja vidim vi ste ovde apsolutni pobednici!

Chestitke s' moje strane! :)

Kako, bre, polako? :) Pa, ovi, svi zajedno, nemaju skora, koliko vi imate na ovoj slici.

Koliko ja vidim vi ste ovde apsolutni pobednici!

Chestitke s' moje strane! :)

Eh, iz tvojih usta u bozije usi, slika sa kamilom koja pije vodu iz flasice vodi ispred nas za nekih 80 glasova, i nju treba da ganjamo, a jos jedna je samo u trci sa nekih 80 manje od nas, devojka u ruzama

Tako da ako nije problem navalite :)

Hvala svima

Hvala,hvala, jos jedno 300 komada i mozda stignemo ovu sliku na prvom mestu, mada do 15.07. ima dosta vremena :)