Jump to content

Featured Replies

Posted

Zna li neko kako najjeftinije stici iz Izmira do Atine brodom? Najbolja kombinacija koju sam iskopao je

Izmir-Cesme bus 5 EUR

Cesme-Chios brod 23 EUR

Chios- Atina brod 24EUR

Ovaj deo Cesme-Chios mi je preskup za samo jedan sat voznje.  :yok:

Imate li neki predlog kako stici?

Imam Balkan flexipass ali posto su grci ukinuli sve medjunarodne vozove mislim da bi me isto ispao put kopnom samo poprilicno duze. Kako najlakse stici iz Istanbula do Soluna koristeci sto je moguce vise voz?

Čudi me da je trajekt od turske obale do Hiosa toliko skup kada samo što ne može da se prepliva. Cena za Hios - Pirej je ok i, koliko mogu da se setim, nije se menjala od kada sam ja išao pre tri godine. A šta misliš o varijanti da se spustiš od Izmira do Kušadasija? S obzirom da je sezona, stalno voze turistički brodići na relaciji Kušadasi - Samos pa da se pogodiš sa njima za vožnju u jednom pravcu? Sigurno bi te koštalo manje. A onda sa Samosa da se zaputiš put Pireja...

• Author

Evo sad pogledah i iz Kusadasija do Samosa ispada jos skuplje. Karta u jednom pravcu je 25 ili 30 EUR u zavisnosti od doba dana.

Ja ne kapiram tu logiku. Zasto su ti brodovi nenormalno skupi na svim mogucim destinacijama. Skoro sam gledao za neku kartu Zadar-Ancona, ispade skuplja nego avionska  :shockkk: :shockkk: :shockkk:

• Author

Sad videh da Pegasus leti iz Izmira za Atinu direkt i karta za datum kad meni odgovara je 67EUR sto uopste nije mnogo. Avionom me ispada samo 15EUR skuplje a tamo sam za sat vremena i nemam troskove za hranu i 3 presedanja...

• Author

kod pegasusa je besplatan cekirani prtljag do 20kg za internacionalne letove tako da su tih 67EUR svi troskovi. Ako moze kopnom ili vodom za duplo manje pare isao bih i tako

• 5 years later...