Posted July 25, 2011 Zna li neko koji je najbolji bazen u Vrnjackoj Banji, ako uopste ima nekih dobrih bazena? Ili neko drugo mesto gde se moze brckati? Gde u okolini ima nesto zanimljivo da se moze tumarati kroz neku prirodu (recica, suma, jezero, neki istorijski ostaci)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2011 Odmah mi pada na pamet Žiča od istorijskih ostataka (ne baš ostataka, manastir super izgleda i treba ga obići). Od prirode Goč ti je na pljuckomet a tamo imaš svega. Za bazen trenutno ne znam. Ima ih više ali nisu svi dobri. Mogu da pitam drugarice koje su nedavno bile u Vrnjačkoj Banji ali su, avaj, sad na odmoru pa kad se vrate. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2011 Vazi, priupitaj ih. Danas videh sliku hotela Breza i bazena tamo, deluje ok, ali ko zna koliko je aktuelna... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2011 Imash u blizini mineralnog izvora Snežnik vrhunske bazene ... Takodje, imaju u sklopu hotela u samom centru banje, dal' se zove Jezero, nisam sigurna, jako poznat hotel u Vrnjackoj banji.. On takodje ima bazene, koji su na raspolaganju svima... pa eto, pogledaj ! mada, nacicesh neshto sigurno i na licu mesta, ima Vrnjacka banja lepe bazene ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2011 Što se otvorenih bazena tiče; gradski bazen olimpijskih dimenzija se, kao što kaže Aleksandra, nalazi pored mineralnog izvora Snežnik. Ulaznica je 180 dinara. Bojim se da nije vrhunski . Bazen Klobuk koji se nalazi jedno 2 km dalje od pomenutog izvora je 150 dinara. Dnevna karta, naravno, kao i za prethodni. Sunny hill takođe ima otvoreni bazen koji košta 600 dinara. Dnevna karta za Vilu Raj je 300 dinara sa uračunatom ležaljkom. Radno vreme je manje više kod svih od 10 - 18. Zatvoreni bazeni se nalaze u: hotelu Fontana (200 dinara); hotelu Zvezda (250 dinara); hotelu Merkur (700 dinara za dva sata sa teretanom i saunom); hotelu Breza (700) a u termalnom kupatilu se nalazi wellness centar hotela Merkur. Ulaznica je 800 dinara ali nisam siguran da li postoji vremensko ograničenje. Verovatno da. Uključena je sauna, parno kupatilo... E sada, cena nije nužno i pokazatelj kvaliteta ponude. Negde je gužva veća a negde vrućina Zanimljiv je i bazen na planini Goč, u delu koji se nalazi na putu za Aleksandrovac i zove Mitrovo polje, ali je nekih 20-ak km daleko od Vrnjačke Banje. Što se šetnji i ostalog tiče odgovor si već dobio i ponuda i dalje važi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2012 moze li mi neko reci kakvo je kupanje u reci Moravi u blizini Vrnjacke Banje? Ja dolazim u taj grad za mesec dana, a volim se kupati u rekama. Dali je reka cista? Imate li neke druge preporuke za kupanje u nekoj reci u blizini? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2012 Dok se ne javi neko sa svežijim informacijama... Ja sam se do pre 5 godina, redovno kupao u Moravi, nešto nizvodno, kod Trstenika, pošto sam tamo išao u srednju školu i evo još sam živ i zdrav Ali šta su do sada napravili i kako izgleda reka, stvarno nemam pojma... Znam da je Vrnjačka Banja u to vreme imala deponiju upravo na obali Morave, pa je pitanje kako baš kod Banje izgleda kupanje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites