October 13, 201113 yr Ми одосмо сада до Јарка, ако неком нешто затреба зовите на неки од наших бројева. Сутра смо на Борањи у поподневним часовима Још једном, извињавам се због Чивитлија и његовог недоличног понашања
October 14, 201113 yr Chivitli i ostali su stigli u dom na Boranji, te su mi naložili da svima koji dolaze prenesem sledeće... "Autobus iz Beograda za Radalj će vas ostaviti kod raskrsnice. Treba da se javite na vreme, da se lada njiva spusti po vas ako je slobodna. To važi za sve koji dolaze autobusom. Nemojte zvati, samo pošaljite poruku na 064 337 14 34. Postoji i lokalni bus iz Malog Zvornika za Radaljsku Banju, ali vikendom ide retko. Dođite što ranije, da ne biste hodali kroz šumu po mraku."
October 16, 201113 yr Hvala putnicima na vrlo interesantnoj rođendanskoj zabavi! Ponovićemo i dogodine... u većem domu A onom ko je pojeo Mukicino parče torte...
October 16, 201113 yr Draga Bokas, hvala tebi beskrajno na rodjendanskoj torti, a onaj ko je pojeo Mukicino parce moze samo da place za cokoladnim kockama kojima sam je nahranila
October 16, 201113 yr Ja sam pojeo mukicino parce torte! He he! Kako sve ona ostane gladna da mi je znati?
October 17, 201113 yr Bokas verujući u tvoje napore da mi sačuvaš parče torte onaj ko ga je pojeo nadrljao je Hvala Maji na ublažavanju boli Kika tebi bi oprostila samo da si došao Bilo je lepo videti stare i upoznati neke nove ljudi koji su hteli da se uklope pa se preklopili, koji su uklopljeni došli, rasklopljeni otišli i tako je sve to bilo
October 17, 201113 yr ja sebi ne mogi da oprostim sto nisam doso ti ce mi oprastas! ;-) Jbg ... visa sila!
October 17, 201113 yr Hvala putnicima na vrlo interesantnoj rođendanskoj zabavi! Ponovićemo i dogodine... u većem domu ako ovo ponovimo dodjemo ti i poklone, nije fer, Marku Milica a tebi nista
October 17, 201113 yr Bilo je lepo videti stare i upoznati neke nove ljudi koji su hteli da se uklope pa se preklopili, koji su uklopljeni došli, rasklopljeni otišli i tako je sve to bilo ja sebi ne mogi da oprostim sto nisam doso ti ce mi oprastas! ;-) Jbg ... visa sila! Ua.
October 17, 201113 yr Evo da i ja, uvek od svih forumaša voljen i omiljen, kažem da mi je, uprkos svemu, bilo odlično Sasvim sam svestan da niko ko je bio prisutan uopšte ne želi da vidi fotke, ali možda okačimo nešto... Drveće, livade, nebo, i tako to E da, zapisničari kažu da je bilo oko 45 ljudi.
October 17, 201113 yr Sasvim sam svestan da niko ko je bio prisutan uopšte ne želi da vidi fotke, ali možda okačimo nešto... Drveće, livade, nebo, i tako to Nije tacno, ja zelim da vidim sve fotke
October 18, 201113 yr ja se izvinjavam i zbog Bjutija i zbog hipstera drago mi je da sam vas sve videla... .gif' alt='::'> Lazaru, majcu si zaboravio da mi das
October 18, 201113 yr Кренусмо у четвртак до Јарка па продужишмо у петак на Борању, а са нама беху и Султаија и Златоусти.
October 19, 201113 yr Da li iko ima neke prihvatljive fotke, da metnemo na FB profil organizacije? Pod "prihvatljive" podrazumevam da nisu potpuno mutne i da se makar nešto vidi na njima. Ako kogod ima, molim nek šibne par komada na [email protected] Hvala
November 8, 201113 yr Ево некаквог извештаја са акције: Boranja - Livadarenje. Даље нисам смео да идем