Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

hitno potrebna osoba musko-zenskog pola za drustvo u putu! putuje se krajem oktobra, pocetkom novembra, pravac Teheran-Isfahan-Siraz, tj koliko vreme dozvoli.. oko dve i po nedelje! s obzirom da su finansije kao i uvek problem, putovace se najeftinijim vidovima transporta, bus, voz ili palac, to jest. smestaj... do tog dela plana jos nisam stigao ali ima vremena :)

• Author

ouh :-[ stamparska greska.. sta god, bitno je nek je vise ljudi, cura sa kojom sam trebao da idem je otkazala zbog poslovnih obaveza :/

Ne znam da li ćeš pronaći saputnika - nadam se da hoćeš - ali iako sam odveć star da se miješam u te stvari, poslušaj moj savjet: ako ne pronađeš, idi sam! Baš sam nedavno pričao sa jednim drugom o tome, kako se ljudi često ne usuđuju da krenu na put kad ne mogu da nađu nekoga da ide sa njima. E to je greška! Treba otići svakako. Eto  flowers::

• Author

ja svakako idem ali.. ne znam, kontam da je veci gust ici u drustvu :) i meni i domacinima, iz mog iskustva sa poslednjeg puta, nekako te cudnije posmatraju ako ides sam  :-\ misle da si cudan, pa su malo rezervisaniji.. ili ja tripujem

mnogi ce pomisliti da si "cudan" samim tim sto imas zelju da ides u iran. ne razmisljaj o tim stvarima.

slazem se sa lazarom. zapakuj kufer i put pod noge. ko zna sta sve moze da se desi na putu!? :)

• Author

znam, gledali su me cudno i kad sam isao u Siriju i Liban ali sam upoznao prilicno dobre ljude usput.. sa par izuzetaka.. koji su mi ukrali fotoaparat :x

• 1 month later...

vru45, ode li ti u iran? mene zanima kako si prošao sa vizom. hajd' podeli i utiske sa putovanja sa nama koji sanjamo o iranu  :music: