Jump to content

Featured Replies

Posted

pozdrav svima, prvi put sam ovde... jedno pitanje za iskusnije.

krajem maja putujemo sa aerodroma u sofiji nas dvoje sa dvoje dece, trebalo bi na aerodromu da budemo najkasnije u 7.00 am po njihovom vremenu, pretpostavljam da ima kombi varijanti do aerodroma ali ne mogu nista da nadjem...

pomoc?

Vidi ovako, pošto moraš tamo da budeš u 7 ujutru, moraćeš da odeš vozom predhodnog dana. Imaš voz u 12:30 za Sofiju, tamo stiže najkasnije do 7 uveče. Ono, jeste malo nezgodno zbog dece ali to ti je jedino rešenje. Ima i autobus u 4 ujutru iz Niša, kao i noćni voz ali vrlo teško da ćeš sa njima stići na aerodrom u 7.

Kad već stigneš tamo, preporučio bih ti taksi koji će da ti uzme oko 15 lv pošto si sa decom. Gradski prevoz bi te koštao 8 lv za 4 osobe (Centralna Gara bus No. 305 pa Stadion Vasil Levski/Orlov Most bus No. 84 za oba terminala ili 284 za drugi terminal)

:)

Ono što bih ti ja preporučio jeste da platiš nekom prijatelju da te odveze direktno na aerodrom. Mnogo praktičnije i jeftinije pošto idete porodično.

• 8 years later...
On 2/11/2012 at 12:29 PM, pecanj said:

Vidi ovako, pošto moraš tamo da budeš u 7 ujutru, moraćeš da odeš vozom predhodnog dana. Imaš voz u 12:30 za Sofiju, tamo stiže najkasnije do 7 uveče. Ono, jeste malo nezgodno zbog dece ali to ti je jedino rešenje. Ima i autobus u 4 ujutru iz Niša, kao i noćni voz ali vrlo teško da ćeš sa njima stići na aerodrom u 7.

Kad već stigneš tamo, preporučio bih ti taksi koji će da ti uzme oko 15 lv pošto si sa decom. Gradski prevoz bi te koštao 8 lv za 4 osobe (Centralna Gara bus No. 305 pa Stadion Vasil Levski/Orlov Most bus No. 84 za oba terminala ili 284 za drugi terminal)

:)

Da li ste skoro putovali vozom ili busom iz Nisa?

Znam da je autobuska linija koju  pominjete ukinuta prosle godine.  A voz je sezonac ili onaj iz Dimitrovgrada? Nisam obavestena, pa pitam.

Meni je metro bolji od busa, manje cimanje zaboravih koliko je leva. A do drugog terminala moze lako da se prebaci.